CYTAT(uncommon @ 14.08.2012 - 13:17)

Śledzę te forum od dawna po wielu próbwach dopiero teraz udało mi się zalogować ehhh ;/
Śmiać mi się chce jak czytam niektóre posty, przyjmijcie to do świadomości że OOBE=LD LD=OOBE, ''czyste'' OOBE - wychodzimy z OP musimy walczyć o dostrojenie ale i tak jesteśmy w OSPUO
LD płytka faza nieraz trzeba snuć, jesteśy już w OSPUO
Żeby wydostać się z OSPUO trzeba zrobić neuro przesunięcie
Kolego gratuluje ci uzyskałeś stan poza ciałem, z paraliżu można wychodzić ale jest trudniej walczyć o dostrojenie i nieraz trzeba kilka razy odbijać,żeby wskoczyć na głębszą faze .
Gdzie znajde informacje na ten temat, jak osiągnąc coś lepszego??. Mniejsza o to co to było, dla mnie było to piękne przeżycie. Teraz muszę się jedynie dowiedziec jak się dostroić, halucynacje już miewałem i były troche przerażające. Ostatnio zmieniłęm pracę, muszę nieraz zużyć wiele energii fizycznej, po czym nie czuje nieraz sam siebie. Z moich obserwacji dla zainteresowanych... Odpoczynek, z ciągłym przebudzeniem tak jakby czuwanie że zaraz moze ktoś przyjsc jest przyjacielem do osiągnięcia paraliżu, jeszcze tylko trzeba myśleć o tym że to ciało nie istnieje a my sami jestesmy czymś ważniejszym.
Podróże astralne moim zdaniem mieli wielcy wynalazcy jak Leonardo da Vinci, czy duchowni jak ojciec Pijo i to wiązało się po osiągnięciu czegoś wyższego z ogromną wiedzą....Nie chce nikogo uraźić to tylko moje spostrzeżenie i dziękuje za zainteresowanie moim postem...