Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Bezpośrednie Wejście W Astral, Masz ci babo placek
Ketrab
post 22.07.2007 - 09:03
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 496

Witam , od ponad 6 miesięcy moich jakże wpspniałych wyjść zauwazyłem w moich procedurach wyjsciowych pewne niedoskonałości a chodzi mi w szczególności o bezpośrednie wejście w śwait astralny ,czyli Obe bez utraty świadomości w czasie oddzielania się ciała astralnego
Moje wyjścia wyglądają w mniej lub więcej w taki sposób:

4h snu , 10min rozbudzania , utrzymywanie świadomosci ŚF przez nastepne 15 minut , zamykanie się na śwait fizyczny , (chwila koncentracji zmieszana oddawaniem steru marzeniom) Po tym wszystkim budzę się w głebokim OP (czasami kończy się na podrózy Mentalnej ) po czym zostaje mi 1 krok do POZA

Jak widzicie jest to metoda na słowo honoru ,trochę ryzkowna , bo nigdy nie wiesz co sie stanie ,albo kima albo Zajebista świadomość w POZA .Teraz pytanie do was:Czy udaję wam się wyjść bez utraty świadomości?

Przy metodzie 4+1 po jakiś 15 minutach potrafię osiągnąć zajebiste wibracje,trwają one następne 15 minut , nawet nie zwracam już na nie uwagi (: lecz w tym czasie czuję każdą część mojego ciała , zero praliżu .
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pieczywo
post 22.07.2007 - 13:23
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 4

tzn. tak bez utraty swiadomosci od polozenia sie na łóżku do wyjscia poza ciało?
Tak, to sie nazywa WILD. Kładziemy sie, czekamy na hipnagogie, pozinej wibracje i wycodzimy. Udało mi sie przejsc przez ten proces kilka razy. Moze chodzi Ci o wyjscie bez utraty świadomosci w takiej kolejnosci:
1. Leżę/śpie nieswiadomy.
2. Ni stąd ni zowąd dostaje świadomosci.
3. Pojawiaja sie wibracje lub wyslizguje sie bez nich z ciała.
4. Jestem juz w POZA.

Tak to tez u mnie bywa. Natomias rzadko budze sie juz poza ciałem fizycznym zaledwie kilka razy tak mialem nie liczac przejsc z LD do OBE, kiedy nie trzeba sie budzic.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic