Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Bezpośrednie Wejście W Astral, Masz ci babo placek
Ketrab
post 22.07.2007 - 09:03
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 496

Witam , od ponad 6 miesięcy moich jakże wpspniałych wyjść zauwazyłem w moich procedurach wyjsciowych pewne niedoskonałości a chodzi mi w szczególności o bezpośrednie wejście w śwait astralny ,czyli Obe bez utraty świadomości w czasie oddzielania się ciała astralnego
Moje wyjścia wyglądają w mniej lub więcej w taki sposób:

4h snu , 10min rozbudzania , utrzymywanie świadomosci ŚF przez nastepne 15 minut , zamykanie się na śwait fizyczny , (chwila koncentracji zmieszana oddawaniem steru marzeniom) Po tym wszystkim budzę się w głebokim OP (czasami kończy się na podrózy Mentalnej ) po czym zostaje mi 1 krok do POZA

Jak widzicie jest to metoda na słowo honoru ,trochę ryzkowna , bo nigdy nie wiesz co sie stanie ,albo kima albo Zajebista świadomość w POZA .Teraz pytanie do was:Czy udaję wam się wyjść bez utraty świadomości?

Przy metodzie 4+1 po jakiś 15 minutach potrafię osiągnąć zajebiste wibracje,trwają one następne 15 minut , nawet nie zwracam już na nie uwagi (: lecz w tym czasie czuję każdą część mojego ciała , zero praliżu .
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ketrab
post 22.07.2007 - 14:19
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 496

Wild'y miewałem ,czasami zdarzało się że wszedłem w sen , połozyłem się na łózku i jeszcze raz "wyszedłem z ciała " Chodzi mi o to że metoda 4+1 niestety na mnie nie działa poniewaz zbyt rozbudzam ciało , po czym mam Obe tzw Szarpane :wychodze -wracam ale Pełnoprawnego Obe poprzez relaksacje ,pogłębianie transu jeszcze nie miałem aby od czasu położenia do wyjścia być świadomym ŚF
p.s
dlatego tylko 10 minut by zachować ten letarg senny Seth ma racjie to się czuje(:
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic