oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Brak Tchu Podczas Zwykłego Snu ?
ArekBe
post 25.08.2012 - 23:14
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam !

Mam pytanie, lecz nie wiem czy trafiłem w dobry dział.. Chodzi o mój sen, a raczej moje ciało podczas snu. Już któryś tam raz pod rząd budzę się w nocy i duszę się tak, jakby ktoś mnie trzymał i ściskał mocno za szyję, co lepsze zawsze budzę się już w pozycji siedzącej, nigdy leżącej. Gdy już otworzę oczy (pozycja siedząca) zaczynam łapać oddech i jest już wszystko w porządku.

Zastanawiałem się nad paraliżem, ale to raczej nie ma nic z tym wspólnego, bo budzę się podczas duszenia i to w pozycji wyprostowanej, więc jakby nie patrzeć jakiś ruch jest.

Wie może ktoś z was co to może być ? Ktoś miał podobnie ?
Proszę o odpowiedź, pozdrawiam !
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ArekBe
post 26.08.2012 - 11:20
Post #2

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Wyniki badań są pozytywne. Co lepsze, sprawdzono mnie podczas snu i organizm zachowywał się całkiem normalnie, i przed o po tym duszeniu. Nic nie wskazywało na coś niebezpiecznego. Wydaje mi się, że to siedzi już w głowie, tylko problem w tym, jak się tego pozbyć..

Ale dzięki mojej wypowiedzi, wpadłem na genialny pomysł. o.O Zobaczę, jak to się sprawdzi i opiszę najwyżej dla ewentualnego zamknięcia tematu : )

+Dziękuję za odpowiedzi : )
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park