Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Czy To Było Oobe ?
Tomakeo
post 26.08.2012 - 15:17
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 9046

Witam. Za mną koszmarna noc, z koszmarami w roli głównej. Śniła mi się moja zmarła babcia, płakała, trzymała mnie za ręce i mówiła, że moje ręce są zimne. Następny koszmar to szubienice (prawdopodobnie spowodowane tym, że wczoraj oglądałem film i w nim byli wisielcy. No i doszedłem do dziwnego stanu, mianowicie wstałem ze snu we śnie (jakkolwiek to brzmi) i odszedłem kawałek od łóżka (wszystko w moim pokoju było na swoim miejscu, każdy najdrobniejszy szczegół). Odwróciłem się w stronę łóżka i zobaczyłem na nim (chyba) siebie. Nie widziałem twarzy, ale widziałem wystające nogi spod kołdry. Pomyślałem wtedy, że to stan OOBE i że muszę wrócić do swojego ciała. Położyłem się do swojego (chyba) ciała i poczułem dziwne uczucie (jakby podniecenie?), ciało się wykręciło i nagle obudziłem się już w realnym świecie.

Dodam, że od tygodnia biorę leki antydepresyjne (asertin) i nasenne (zomiren). Czy to one mogą powodować koszmary i mega realne sny ?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 26.08.2012 - 16:39
Post #2

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7816

zomerin - Może wystąpić reakcja paradoksalna - stan podniecenia.

To raczej mało ma wspólnego z Twoimi snami. Pierwszy lek całkowicie neutralny, ale nie można na 100% stwierdzić, że na Ciebie działa jakoś inaczej.

Oprócz klasycznego oobe są jeszcze sny o oobe. Mogłeś mieć sen w ten deseń. Twoja depresja, stan psychiczny pewnie najbardziej wpływa na senne scenariusze. Nie skupiaj się na nich, nie analizuj zbytnio. Są jakie są. Najważniejsze, abyś upozytywnił swój stan.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic