|
|
28.08.2012 - 09:58
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Jak w temacie.
Raz zdarzyło mi się wyjść nieświadomie, podczas spaceru i od tego czasu próbuje to powtórzyć. Rok temu udało mi się wyjść na trochę z ciała, ale zaraz wróciłem, a potem niestety nie miałem czasu na ćwiczenia. Teraz znowu próbuję, tylko, że nie mogę ustabilizować stanu wibracji, mięśnie mi się napinają same i jakoś nie mogę. Na ogół próbuję wyjść metodami Roberta Monroe. Może ktoś mi coś poradzić? |
|
|
|
![]() |
30.08.2012 - 21:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Odnoszę wrażenie, że podajesz przepis na mnicha ascetę, a nie na osiągnięcie eksterioryzacji czy świadomego snu.
Znam kilka osób, które żyją w miarę zgodnie z podanym przez Ciebie przepisem, ale nigdy nie przeżyły OBE czy LD. Ja nie robię nawet 1/20 tego co napisałeś, a świadome sny miewam od mniej więcej 9 roku życia. Dawniej spontanicznie, z czasem nauczyłem się je (lepiej lub gorzej) wywoływać. Zupełnie nie zgadzam się z Twoim opisem. Sprawa nie tkwi w jakości życia, gimnastyce, a już na pewno nie w żywieniu. Raczej na ukierunkowaniu świadomości, motywacji i czuciu tego co się chce osiągnąć. Pewne rzeczy, które opisujesz mogą sprawę nieco ułatwić, ale nie są niezbędne. Dużo palę, lubię piwo i ascetą też raczej nie jestem. LD zdarzył mi się raz po trzech piwach. :) Rozbawił mnie pewien fragment Twojej wypowiedzi: KOD nie walić konia! Jest tutaj dużo młodych ludzi na forum. Nie wbijaj ich w kompleksy i nie stawiaj przed wyborem, albo masturbacja albo LD czy OBE. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Przeczytaj jeszcze raz uważnie bardzo szczerą książkę Darka Sugiera. Pozdrawiam. |
|
|
|
marcin95w Nie Mogę Wyjść. 28.08.2012 - 09:58
Sensei Noni Systematyczność miarą sukcesu.
zakładając , ... 28.08.2012 - 15:18
Sensei Noni Darek Sugier w książce miłość i wolność poz... 31.08.2012 - 11:58
zx12 Ten wątek miał służyć tylko do odpowiedzi cz�... 31.08.2012 - 21:26
marcin95w Ja uważam masturbację, jako kolejne z uzależnie... 01.09.2012 - 13:44
Zielarz Gajowy Ale, że co? Straż miejska miałby zakładać blo... 01.09.2012 - 18:54![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |