CYTAT
Jaki był to pisk? Raczej cichy, o wysokim natężeniu (przypominający charakterstyczny ledwo słyszalny dźwięk włączonego,ale wyciszonego telewizora), czy może była to głośna mieszanina szumu pisku i buczenia ?
Wydaje mi się, że była to głośna mieszanina szumu pisku buczenia i jakis innych dzwiekow.
CYTAT
Niektóży rzeczywiście mają do tego predyspozcyję, trudno określic Twoje na podstawie jednego niepełnego wyjścia. Natomiast myślę że powinieneś "się tym zając" niezależnie od predyspozycyj- jesteś czymś więcej niż ciałem fizycznym, czy tego chcesz czy nie. Myślę że sam powinieneś zadecydowac czy chcesz poznac prawdę o świecie. Kiedyś przyjdzie śmierc, i chcąc - nie chcąc to będzie też będzie twoje OBE, więc wyboru nie ma , wybrac możesz tylko czas :)
Zainteresowało mnie to co wiąże się z tym, że pojawia się u mnie więcej pytań. Mam nadzieję, że mi odpowiesz.
Zastanawiam się jaką techniką próbować wyjść z ciała, bo słyszałem że takowe są. Czytałem gdzieś, że najlepszą dla początkującego i przeciętnego typka jest technika "4+1". Co o tym myślisz. Doradź mi coś, bo interesuje mnie twoje zdanie w tej sprawie :)
Mam jeszcze kilka innych pytań związanych z OOBE, ale myślę że to zbyt długo waszego czasu zajmie, więc poszukam jakiś stron na których są na pewno odpowiedzi.