CYTAT(MojeWyzszeJa @ 04.09.2012 - 12:15)

Elooo wszystkim :)
OOBE interesuje się od 7 lat, jednak dopiero niedawno, postanowiłem teorie przerodzić w praktykę :)
Życzcie mi powodzenia :) Będę na bieżąco informował was o wszystkim :)) Tak, że git majonez :)) Pozdrooo wszystkim, jak coś zapraszam na PRV ;)
F
Ok spoko stary, powodzenia, ale dlaczego w tym temacie o tym informujesz? :D
@topic:
Jeśli chodzi o moje praktyki z oobe, to coś drgnęło. Wczoraj po rozpoczęciu roku wróciłem zmęczony do domu, posiedziałem przy kompie i stwierdziłem, że spróbuję się odprężyć. Położyłem się na plecach i zacząłem się relaksować. Co raz bardziej, bardziej, aż wpadłem na pomysł aby poprosić swoje astralne ja (tak, wierze w to) o to aby dał mi jakiś znak. Znaku oczywiście nie było, do czasu. W nocy o godzinie 22 kiedy nie byłem w ogóle śpiący, a wręcz przeciwnie znowu postanowiłem położyć się na plecach, zrelaksować i czekać na znak. Całkowicie się zrelaksowałem, ale wyrwały mnie z relaksu komary. Odgoniłem kilka i znowu się położyłem. Tylko co moja głowa dotknęła poduszki i bam! Po całym ciele rozeszło się ogromne ciepło do tego dziwne uczucie w nogach. Serce waliło jak młot, ale tylko 10 sekund. Dziwne, ze tak szybko z powrotem wrocilo do normalnego rytmu. Cały ten stan sam nie wiem jak go nazwac trwał 10-20 sekund, ale znowu rozproszyły mnie insekty.
Jak jak myślicie, to był znak, czy jakiś stan relaksu którego wcześniej nie znałem? Dzisiaj próbuję metody 4+1, liczę na jakieś drobne efekty, bo przynajmniej będę wiedział, że warto w to brnąć. :)