Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Najgorszy Tr , Którego Lepiej Nie Używać :)
Korba-dawid
post 06.09.2012 - 19:54
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9113

Najgorszy TR, którego lepiej nie używać? Wczoraj wieczorem byłem strasznie wyczerpany , przez te wszystkie próby OOBE , budziki o 3 i mało odpoczynku w dzień byłem bardzo zmęczony. Postanowiłem, że tego dnia odpuszczę sobię relaksacje przed snem pójdę najnormalniej w świecie spać. i tak też zrobiłem.
Miałem sen, byłem na jakimś balu , gdzie panowała pełna kulturka , staromodne suknie i tańce. Wtedy sobie pomyślałem zaraz , zaraz.. takie coś mi się kiedyś śniło.. to jest sen! Moja dziewczyna zaraz wyjdzie z tam tych drzwi. Gdy byłem świadomy snu wpadł mi do głowy chyba najgorszy TR jaki można wymyślić. :)
Myślę sobię skoro to jest SEN to ja mogę się obudzić? jak to tam pisało w książkach? aha pomyśleć o swoim ciele.. i co do cholery? otworzyłem swoje prawdziwe oczy. wtedy myślałem że mnie szlak trafi! noż cholera jasna! a podczas snu ta myśl na TR miała całkiem sens jak wszystkie inne dziwadła senne!

Cholera zamiast sprawdzić jak to jest pośmigać sobie na wyśnionym ścigaczu to ja byłem ciekaw jak to jest się wybudzić z LD-eka.xd Nie ma większego kretyna ode mnie. :) Podczas tego snu nie napadłą mnię euforia zachowałem nie lada spokój.

Najdziwniejsze że podczas snu odzyskałem świadomość bo pomyślałem że znam już ten sen a on się powtarza, ale po obudzeniu i teraz nie przypominam sobie aby śniło mi się coś podobnego. Potem miałem nieźle pokręcony sen, gdy poszłem spać, ale nie odzyskałem świadomości. :))
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Korba-dawid
post 08.09.2012 - 21:43
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9113

Tylko, ze to był mój pierwszy i jedyny ld-ek. a ja go schrzaniłem. ;pp
Profile CardPM