CYTAT(Asterion @ 27.09.2012 - 15:51)

Tego mi właśnie brakowało - Dzięki! Ściągnąłem GE we FLAC'u i przerobiłem na .M4A (Apple Lossless, bezstratny odpowiednik FLAC mac'a). Teraz pytanie czy ipod jest "odpowiednim sprzętem" który mi to obsłuży?
Słuchawki zamówiłem te twoje, już do mnie idą :) Poczytałem sobie o nich komentarze użytkowników i na prawdę ludzie sobie chwalą. Przyjdą to i ja ocenię :)
Cieszę się że mogłem pomóc... a z słuchawek będziesz zadowolony.
Pytasz czy Ipod jest odpowiednim sprzętem... nie znam się na produktach apple, ale sam możesz teraz sprawdzić czy Twoje urządzenie posiada pasmo jak słuchawki które zamówiłeś (Częstotliwość 4 – 24 000 Hz)
Dodam iż na stronie monroeinstitute.org są słuchaweczki które są do kupienia za 189$ i posiadają pasmo przenoszenia (Częstotliwość 10 - 22 000 Hz) wg. Monroe Institute idealnie nadają się do Hemi-Sync
Więc? Słuchawki które mamy posiadają szersze pasmo przenoszenia.
źródło (Monroe Institute)____________________________________
Więc dla tych wszystkich którzy chcą wyciskać 100% z Hemi-Sync od Monroe Institute pownni szukać słuchawek z pasmem przenoszenia (10 - 22 000 Hz) lub (10 - 22 kHz)
Ciekawostka: Czy wiesz że niektóre słuchawki (szczególnie te tanie) posiadają wysoce przekłamane wartości podane na opakowaniu lub w opisie?
:)