|
|
29.09.2012 - 20:44
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Cześć mam pytanie czy mogłem być w stanie oobe kiedyś miałem dwa sny ale były tak realne jak bym był tam na prawdę oto pierwszy z nich sorry że dużą czcionką ale to było kilka lat przechowywane w notantiku.
UCIEKAŁEM Z KIMŚ PO GRUZACH JAK GDYBY NA DRUGIEJ WOJNIE ŚWIATOWEJ TAK WYGLĄDAŁO OTOCZENIE. WTEM USŁYSZAŁEM GŁOS ŻEBY ODDAĆ KSIĘGĘ A JA TRZYMAŁEM JAKĄŚ KSIĄŻKĘ W PRAWYM RĘKU POD PACHĄ I UCIEKAŁEM Z KUMPLEM PRZED CZYMŚ LUB KIMŚ TEN GŁOS BYŁ PRZED NAMI A JA I ON NIE CHCIELIŚMY MU TEGO ODDAĆ WIDOCZNIE TEMU GŁOSOWI NA TEJ KSIĘDZE BARDZO MU ZALEŻAŁO ALE POWODU NIE ZNAM I NIE ZNAŁEM CZUŁEM TAK ŻE ODDAJĄC TĘ KSIĘGĘ DOPUSZCZĘ DO ZAGŁADY ŚWIATA.
SEN_PIERWSZY.jpg ( 97.61k )
Liczba pobrań: 127i drugi sen. ŚNIŁO MI SIĘ ŻE W OGNISKU PO GODZ: 22:00. GDZIEŚ KOŁO: 23:00. ROZMAWIAŁEM SOBIE Z KOLEGĄ I WTEDY ZAJŻAŁ DO NAS WYCHOWAWCA. SPYTAŁ SIĘ CZY NIE ZA WCZEŚNIE DLA WAS NA SPANIE? MY ODPOWIEDZIELIŚMY ŻE NIE. A WYCHOWAWCA POWIEDZIAŁ: BO JAK CHCECIE TO JEST DYŻUR DO ZROBIENIA JAK CHCECIE TO GO ZROBICIE, TYLKO OSTROŻNIE TEGO DYŻURU NIKT JESZCZE NIE DAŁ RADY ZROBIĆ. MY ODPOWIEDZIELIŚMY ŻE BARDZO CHENTNIE CO KTO INNY NIEDAŁ RADY TO TO MY DAMY RADĘ. I WTEDY WYCHOWAWCA ZAPROWADZIŁ NAS DO MAGAZYNKU PRZY DRZWIACH WYJŚCIOWYCH, OTWOŻYŁ DRZWI DO MAGAZYNKU I ODSZEDŁ BEZ SŁOWA. MY POSPRZĄTALIŚMY, I WYSZLIŚMY SOBIE NA DWÓR POSIEDZIEĆ. SIEDZIELIŚMY TWAŻAMI W STRONĘ OKNA I WTEDY ODEZWAŁ SIĘ GRUBY GŁOS, MUWIŁ BASEM. ODDAJCIE MI MOJĄ KSIĄŻKĘ, MY NIE WIEDZIELIŚMY O CO CHODZI. WIĘC SPYTALIŚMY O JAKĄ KSIĄŻKĘ CHODZI I KIM ON JEST. GLOS ODPOWIEDZIAŁ AJM SZATAN. MY NIE WIERZYLIŚMY I NASTAWILIŚMY SIĘ BOJOWO, TEN ZNOWU POWTURZYŁ ODDAJCIE MI MOJĄ KSIĄŻKĘ MY ODPOWIEDZIELIŚMY NIC Z TEGO POTEM WSZYSTKO UCICHŁO I PO CHWILI COŚ SILNIE WALNEŁO W SZYBĘ NASZEGO POKOJU OD ŚRODKA I WTEDY SIĘ OBUDZIŁEM.
DRUGI_SEN.jpg ( 61.6k )
Liczba pobrań: 119Mam nadzieje że mi pomożecie w załączniku przesłałem dwa obrazki zrobione na Paincie tak jak zapamiętałem wtedy te sny. |
|
|
|
![]() |
29.09.2012 - 20:49
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
"mÓwił"*
Widocznie zapomniałeś oddać książki do biblioteki i teraz sumienie w podświadomość gryzie. |
|
|
|
neo97 Czy Mogłem Być Wtedy W Stanie Oobe? 29.09.2012 - 20:44
Zuo999 Nie, nie byłeś wtedy w OOBE. Sny tego typu jak t... 29.09.2012 - 21:10
neo97 dzięki za pomoc, a mam pytanie czy wiecie jak mo�... 30.09.2012 - 07:38
loozak84 To był zwykły sen, żadne oobe czy świadomy sen... 30.09.2012 - 13:46
Zuo999 Znaczy co masz zrobić, skoro nie masz warunków? ... 01.10.2012 - 01:29
Michal_CHZW Jak będziesz mieć oobe , odrazu sie o tym dowies... 05.10.2012 - 10:03
PanBuch dobra pamiec. Synestezja? 02.12.2012 - 23:02![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |