oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Obciążenia Duchowe
Echelon
post 13.10.2012 - 22:32
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Witam.

Czy ktoś z Was wie coś na temat obiążeń duchowych? Czy one faktycznie istnieją? Jeśli tak to czy w takiej jak w przedstawionej na tej stronie formie?

http://swiatducha.wordpress.com/obciazenia-duchowe/

Sam nie posiadam wiedzy na ten temat. Na stronę trafiłem przypadkiem, ale strasznie zaintrygowała mnie kwestia obciążeń duchowych, o których autor pisze naprawdę dużo. Po przeczytaniu tekstów o poszczególnych rodzajach obciążeń odnoszę wrażenie, że facet wie, o czym pisze i że faktycznie coś takiego może istnieć.

Sam nie posiadam wiedzy na ten temat. Sferą duchową interesuję się od około 2 lat. Wyjść z ciała jeszcze mi się nie udało, gdyż zawsze manifestacja jakiegoś mojego lęku przed wyjściem (albo autentyczne stworki, chociaż bardziej skłaniam się do wersji z lękami) lub brak energii do całkowitego oddzielenia uniemożliwiały mi znalezienie się po drugiej stronie. Od dłuższego czasu nie podejmowałem prób wyjścia, jednak ciągle interesuję się, najogólniej mówiąc, ezoteryką. W wyniku zaistniałych w moim życiu sytuacji jestem pewien, że świat fizyczny to nie koniec i otacza nas coś więcej.

Jestem jednak nowicjuszem, nie mam kontaktu z opiekunami, nie wychodzę z ciała, więc poza przeglądaniem internetu nie mam jak dowiedzieć się czegoś o obciążeniach duchowych. Proszę zatem forumowiczów, w szczególności zależałoby mi na opinii doświadczonych wychodzących, którzy być może mają wiedzę na poruszone przeze mnie zagadnienie z własnych doświadczeń i rozmów z opiekunami (ale oczywiście każda opinia mile widziana i nawet bez wiedzy proszę snuć przypuszczenia jakie Wam się nasuwają).

Zainteresowało mnie szczególnie obciążenie, które autor tekstów nazywa krokodylami. Nazwa pewnie przypadkowa, ale od razu skojarzyła mi się z jaszczurami, o których pewnie wielu z Was słyszało, w których istnienie wielu z Was nie wierzy, a których istnienie wielu z Was być może dopuszcza. Jaszczury (jeśli istnieją - tylko teoretyzuję, bo nie mam wiedzy na ten temat) z tego co czytałem wykorzystują nas ludzi, być może właśnie w formie wspomnianych krokodyli - symbiontów.

Troszkę się rozpisałem, do tego wtrąciłem dość fantastyczny dla wielu wątek jaszczurów, których ja sam istnienia nie mogę wykluczyć, ale i rzecz jasna nie mogę przyjąć za pewnik. Jest to jednak kwestia poboczna. Głównie proszę skupić się na obciążeniach duchowych, bo to o nich chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej, o ile faktycznie uważacie, że one istnieją.

Pozdrawiam.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Messanger
post 14.10.2012 - 17:29
Post #2

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Echelon @ 13.10.2012 - 23:32) *
Zainteresowało mnie szczególnie obciążenie, które autor tekstów nazywa krokodylami. Nazwa pewnie przypadkowa, ale od razu skojarzyła mi się z jaszczurami, o których pewnie wielu z Was słyszało, w których istnienie wielu z Was nie wierzy, a których istnienie wielu z Was być może dopuszcza. Jaszczury (jeśli istnieją - tylko teoretyzuję, bo nie mam wiedzy na ten temat) z tego co czytałem wykorzystują nas ludzi, być może właśnie w formie wspomnianych krokodyli - symbiontów.

Witaj.

Ja słyszałem, że Obama jest czarnoskórą jaszczurką. Podobnie jak wielu przywódców, którzy są potomkami szatana.

Więcej info na ten temat:

http://www.youtube.com/watch?v=tobDu2nBpkQ

+Quote Post
Echelon
post 14.10.2012 - 18:30
Post #3

Członek Rodziny

CYTAT(Messanger @ 14.10.2012 - 18:29) *

Witaj.

Ja słyszałem, że Obama jest czarnoskórą jaszczurką. Podobnie jak wielu przywódców, którzy są potomkami szatana.

Więcej info na ten temat:

http://www.youtube.com/watch?v=tobDu2nBpkQ

Hehe no ja również widziałem tego rodzaju filmiki i rozbawiają mnie podobnie jak Ciebie :)

Nie traktowałem jaszczurów jako takich poważnie. Po prostu ktoś nazwał sobie zło, które może tak mu się zwizualizowało w jakiejś wizji wiele lat temu, no i się rozeszło. Można się śmiać z tego względu, że dosłowne traktowanie zła jako jaszczurów brzmi co najmniej zabawnie. Kiedy poczytałem jednak o tych obciążeniach i zobaczyłem nazwę krokodyl (mimo, że to prawdopodobnie umowna nazwa) zacząłęm sobie myśleć. Nie chodzi o to, że zacząłem wierzyć w jaszczurów, ale ogólnie zastanawiać się nad tym jak wygląda zło. Nie w kwestii wizualnej, ale duchowej. I wbrew temu co na początku myślałem - czyli lekceważenie filmików pokroju tego, który podałeś. Tzn. nadal nie podchodzę do dosłownie rozumianych jaszczurów z powagą, ale być może część wniosków jakie można wysnuć z tych filmików zrobionych dla jaj, jest przypadkowo trafnych. Biorąc pod uwagę, że obciążenia duchowe istnieją w takiej postaci jak na stronie z pierwszego posta, to można wywnioskować, że ludzie, którzy dążą do władzy, zwłaszcza takiej władzy jaką mają ludzie, którzy autentycznie rządzą światem, albo są marionetkami jak wspomniana przez Ciebie czarna jaszczurka :) to mają one strasznie silnie zakorzenione najmocniejsze obciążenia. Politycy zatem, którzy z rozmysłem szastają miliardami, ludzkim życiem i liczą się tylko z tym, ile zarobią do kieszeni, faktycznie mogą mieć w sobie duże pokłady zła.

Zastanawiałem się wlaśnie, czy w ogóle poruszyć kwestię jaszczurów, bo sam wiem jak wcześniej do niej podchodziłem (nadal zresztą uśmiecham się na myśl o wielkim złym jaszczurze:) ), jednak nie mogłem się oprzeć hehe. Zrobiłem to jednak na zasadzie luźnego skojarzenia i nie było to meritum mojego postu. Prosiłem dlatego, aby jednak najbardziej skupić się na temacie obciążeń, ale podejrzewałem, że się trafi co najmniej 1 żartowniś, który sprytnie wyśmieje jaszczurki :)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park