|
Jak ja się cieszę ze rok temu miałem poraz pierwszy spontaniczne OBE ile tam pięknych chwil doświadczyłem i doświadczam a Darka doświadczenia uświadamiają mi ile jeszcze jest wspaniałości przedemną I’LOVE OBE :) Często tak tez mam ze po niebywałej podróży poza ciałem pragnę się tym podzielić i cisną się słowa w usta, aby wykrzyczeć, co przeżyłem, co zobaczyłem, co stworzyłem. Często również myśle sobie żebym mógł zabrać w podróż niefizyczną, kamerę następnie pokazać śpiącym, co przesypiają, co im umyka. Choć i sam obraz nie oddałby wszystkiego tych emocji.... Zapewne jak bym 2 lata wcześniej wysłuchał ten materiał pomyślałbym sobie, co...???? Wychodzenie z ciała, o czym ten facet mówi zwariował ze, co zastrzyki eee to pewnie kosmici macali w tym palce tak prawdopodobnie bym pomyślał dwa 2 lata temu :), ale nie teraz. Ludzie to nie szaleństwo!!! Początkujący bądźcie wytrwali walczcie o świadomość poszerzajcie ją na maksa. Każdy, ale to każdy może wyjść poza ciało. Ech słowa bledną nieodają tego, jakich tam rzeczy można doświadczać
Kurcze:)Darku zazdroszczę ci tych niefizycznych zastrzyków:) i w ogóle masz świetne doświadczenia pozdrawiam.
|