A dało by radę (jeśli oczywiście to nie jest problem) dac linka do książki gdzieś przy lampie, albo np. przy tym prostokąciku co jest napisane „Witaj Gościu – Zaloguj/Rejestruj” ? tak żeby jak ktoś wbije na oobe.pl, kniga była od razu widoczna, żeby nie musiał szukać i pytać Darka w robocie „Gdzie? Bo nie mogę znaleźć?”
Bardzo fajnie umieściła knigę Elli z obemania.pl, przy wejściu na czat i radiu – od razu widać „Reportaże”.
Nie mam bloga, nie mam konta na fejsbuku, nie jestem na naszej klasie, a chciałbym w miarę możliwości dotrzeć szybko do Ludzi…
Jeśli to coś kosztuje proszę powiedzieć ile? Ja zrozumiem.
PS:
Jak ktoś potrafi, niech umieści proszę linka do książki w wikipedii pod hasłem OBE/Eksterioryzacja w bibliografii na dole pod „MIWPC”. Oto treść:
Darek Sugier „Reportaże św. Piotra” 2011 e-book
Z góry dziękuję :)
Chyba mam pomysł jak wesprze opłaty serwerowe!
A co jakby na allegro wystawić moją grantową koszulkę? No tą z R.A. Monroe obemaniak 0001?
Mam też ostatni kubek i termos ObeRebelii :) można dorzuci gratis :)
DSDarek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarskiDarek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarskiDarek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem"
2002 e-book drukarskiarchiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002