oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Oobe - Technika Zachariasza Lubowieckiego
Zachariasz Lubowiecki
post 23.10.2012 - 22:50
Post #1

Guests

http://zachariasz-lubowiecki.blog.pl/2012/...jsc-poza-cialo/
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zachariasz Lubowiecki
post 25.10.2012 - 12:13
Post #2

Guests

CYTAT(cris3 @ 25.10.2012 - 10:48) *
Nie powiem bo fajnie streszczono techniki. Najgorzej jest własnie by nie opaść w sen jednocześnie też nie miec za dużo myśli na głowie bo można przez tą nie zasnąć wcale. Czyli trzeba wejść w to pośrednio. Po 20 dniach wyszedłeś a takcie tych 20 działo sie cos ciekawego czy zasypiałes najnormalniej lub nie mogłes zasnąć?

Przez te 20 dni nauczyłem się obserwować dokładnie każdy etap procesu zasypiania, to, kiedy przestawałem czuć ciało, kiedy spłycał mi się oddech, kiedy zaczynały pojawiać się pierwsze delikatne hipnagogi, itd. Zasypiałem jednak. Wyjść udało mi się pewnym porankiem używając innej jeszcze techniki (wszystko zawarte jest w moim notatniku, zapraszam do czytania; pod datą 27 I 2012, piątek. opisane jest pierwsze moje wyjście). Potem nabierałem coraz więcej doświadczenia, i opisałem wszystko po koleji w tym poradniku. Teraz szukam jeszcze innych technik, sprawdzam ich efektywność, niedługo zamieszczę ich opisy na forum, może komuś się przydadzą. Dla tych, którzy w ogóle nie wierzą w wychodzenie z ciała, polecam zrobienie zeza natychmiast po wybudzeniu się nocą ze snu - gwarantuje, ze od razu usłyszycie przeraźliwe zgrzyty i piski, a obraz przed waszymi oczyma zwariuje - stanie się złocisty, i wypełniony różnego rodzaju zygzakowatymi ślaczkami, pojawią się również wibracje, co z całą pewnością też może się zakończyć wyjściem z ciała.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park