oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Co To Miało Być..
Skrytobójca
post 31.10.2012 - 11:26
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

A więc dzisiaj w nocy położyłem sie spać po 5min tak leżenia otworzyłem oczy i wszystko wyglądało bajkowo,jak we śnie :)) Ale wszystko sprawdziłem i to nie był sen:( więc znów zamknąłem oczy i myślałem sobie że znalazłem nową metode hehe bo wcześniej poszedłem spać na godzine lecz przyjaciółka zadzwoniła z pewnym problemem cała w płaczu więc zrezygnowałem ze snu i 2 godziny z nią rozmawiałem i potem już zasnąłem i budze sie chce zobaczyć godzine w telefonie ale nie wyświetlało sie nic ,przypadkiem wykonałem test rzeczywistości..:P i już wiedziałem że to jest sen lecz przestraszyłem sie ponieważ byłem w swoim pokoju i był troche inny niż w rzeczywistości więc chciałem sie obudzić,chciałem bić sie po twarzy lecz w połowie nie mogłem ruszyć rękoma (tak jakby miały paraliż) mimo to jakimś cudem czułem że sie bije i udało sie jakoś sie obudziłem lecz to znów kolejny sen ;/ tym razem słysze najpierw głosy ,takie ciepłe słowa które coś mówiły do mnie o moim życiu ale nie moge sobie przypomnieć co takiego,ja w tym czasie unosiłem sie troche ,tak mi sie wydaje..Potem słyszałem piosenke WWO - Damy rade lecz troche pozmieniane,potem muzyka ucichła i nagle jakiś głos "Dasz rade ,jestem z tobą od zawsze i na zawsze przy tobie bede " ucieszyłem sie :) i znów sie obudziłem lecz to kolejny sen,po raz trzeci pod rząd znów w swoim pokoju,bardzo chciało mi sie pić więc popatrzałem w strone lampki bo akurat wtedy na stoliku leżał napój,na prawde leży gdzie indziej ale to nie ważne ,i nagle lampka zaczeła sie ruszać jakby jakiś potwór i w końcu z przerażenia sie obudziłem już na prawde w swoim pokoju,od zaśnięcia mineło z 40-50 minut :) Co to mogło być? Czy ja wariuje już czy co sie dzieje..Nie wiem dokładnie czy to sie zalicza do Podróż mentalnych,myśle że troche tak ,ale jeśli nie to bardzo Przepraszam. Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
zankel
post 02.11.2012 - 09:08
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

a czy podświadomość może stanąć ci w miejscu i sie kurzyć?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park