|
Miałem dzisiaj sen z dość ciekawą osobą. Spotkałem pewną dziewczynę, której nigdy nie widzialem i tak mi przyszło do głowy, żeby zapytać się jej o numery lotka. Najlepiej gybyby ona sama je wytypowała. Podeszlismy do okienka i zapytałem się jej o numery, odpowiedziała bez wachania, chociaż jako, że to był początek snu i moja pamięć do rozmów nie jest dobra, pewnie tych liczb nie zapamiętałem. Z pamięci udało mi się wydostać te, które były łatwe do zapamiętania. Na początku powiedziała 123 albo 121, ale nie ma takich liczb więc pewnie chodziło o 23 lub 21, kolejne to 29 i 39. Wszystkie podawała w kolejności, nie jestem pewny co do 47 bo to już w sumie strzał czy taką podała. Kiedy je podała i dostałem kupon, widziałem emanującą z niej pewnośc, że te numery to na pewno wygrają. We śnie podany był nawet sposób realizacji tych pieniędzy. Piszę jako ciekawostkę gdyż nie biorę odpowiedzialności za nieprawidłowe numery, chyba, że się sprawdzą ... Obudziłem się o 5:53 i zapisalem to co zapamietałem.
Ps.Ale jednak myślę, że to było 123 - 23 ^^ Ps2: Tak więc puściłem los, wyszło, że nie wypełniałem kuponu, tylko podałem liczby tak samo jak ta dziewczyna je podała we śnie. Chyba wiem dlaczego na początku było 123 - 1 oznacza numer pierwszego zakładu ;) . Moje typy <21,23,29,39,43,47>
edit : prawie .. :D
|