|
Ja również uważam, że ten chłopiec jest w stanie OOBE i pewnie odbywa daleką podróż...... gdzie i dokąd ?? Może inny wymiar i szuka źrudła pochodzenia Nibru ? A może z Annunakami jest i stara się zmienić to co ma się wydarzyć... Niewiem. Niedziwie się jednak, że niechcą by ktoś się zabardzo zbliżył. Niechodzi tu o bodziec dotykowy czy coś lecz o oddziaływanie naszej energi na jego. W małoznaczących podróżach bliskość energi drugiego człowieka na nas w czasie OOBE nic niezmieni jednak w dalszych i "ciężkich" energia zakłuciłaby jego energetyczny spokój co najprawdopodobniej zakończyłoby się wróceniem do ciała bądź zagubieniem w astralu. Wiem jedno. Ten chłopiec ma jakiś cel i jest wyjątkowy. Maj 2012 roku... Według przekazów Apokalipsa ma nastąpić w Grudniu jednak chłopiec powiedział, że zacznie misje w Maju 2012 roku. I z tym się zgadzam bo z tym co zostało mi przekazane przez mnichów i pokazane niezgadzało mi się, by był to Grudzień i opisywałem datę "MAJ" jako początek. Przyjdzie czas niebawem, że powiem więcej i podam link gdzie opisałem już dawno ( bo 2-3 lata temu ) me wizje, które już teraz znajdują potwierdzenie. Jedno jest pewne. CHłopiec jest wyjątkowy i dano mu wielkie zadanie, o którym być może nigdy się niedowiemy jakie ono było jednak odegra on istotną rolę na Ziemi... pogrzebie w przekazach starożytnych może znajdę gdzieś jakąś wzmiankę o nim. Jeśli będę miał coś w notatkach na ten temat opiszę. Pozdrawiam
|