oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ekspeeryment Udany Ale Czym To Było ?
Foks
post 07.11.2012 - 16:17
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

wczorajszego wieczoru o godzinie 21-szej położyłem się spać, przed tym zjadłem lekko strawne śniadanie dwa jajka i kromeczke, przez jeden dzien starałem się nei jesc mięsa wypiłem dwie meliski herbatki fajnie mnie uspokajają, następnie położyłem się na brzuchu inaczej niż zawsze z głową skierowana do okna, wyobraziłem sobie punkt który oddalałem następnie powstrzymywałem się od spania wyobrażałem sobie że nie mogę zasnąc bo nie uda mi się cos ważnego a dla mnie to OOBE, następnie przysnąłem i obudziłem się w realnym śnie, powiedziałem sobie chce wyjsc a nie spać do cholery!!!! i zacząłem biec w ściane po czym przeniosło mnie do mego ciała i wiedziałem żeby nie otwierac oczu, następnie słyszałem dziwny dzwięk i znalazłem się w jakimś innym pokoju na biurku stał komputer, obok jakaś inna szafa itd... i wszystko jakby było inaczej dostrojone nie wiem co mam z tym stanem ale wzywałem mtj, i trzymałem w rękach jakby kogoś niedostrojonego jakąś kukiełke co wyglądała jak jakaś dziwna mała pani, otwarłem okno i skoczyłem na latarnie wykrzyknąłem i za jakąś chwilę słyszałem jak toś mnie wyzywa ,,cicho bądz.........''(byłem mega głośny, było tam echo) bo jak krzyknąłem a było pode mną sporo postaci wystraszyłem się i wszystk ozaczęło się partolic wizualnie...Czy to było osupo, czy oobe?? czy LD ?? bo jak mam oobe widzę jak wychodzę a tu nie czułem tego tylko jakbym się lekko odlepił i nagle byłem gdzie indziej w innym pokoju :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
uncommon
post 07.11.2012 - 16:37
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

LD to było zdecydowanie, krzycząc zwróciłeś uwage na siebie wielu istot .
Trzeba zachowywać się cicho na ogól.
Jak chcesz zrób kiedyś eksperyment otóż zacznij krzyczeć w niebo cokolwiek. Zobaczysz co się po chwili stanie :)
Mniej emocji ; )
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park