|
|
01.11.2012 - 10:44
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam wszystkich jako, że to mój pierwszy post na tym forum. Mam do Was kilka pytań. Jakiś czas temu zainteresowałem się tematyką związaną z OOBE. Przez kilka ostatnich miesięcy systematycznie próbowałem "wyjść" jednak mimo jakichś naprawdę ciekawych doznań nie udało mi się doświadczyć tego w 100%.
Wczorajszej nocy wyczułem czym są wibracje kierowałem nimi prowadząc przez ciało od stóp do głowy i z powrotem. Co ciekawe jestem pewny, że to było to, ponieważ mam na nodze malutką ranę i za każdym razem, kiedy impuls przechodził przez tą część nogi, czułem tą ranę (jak łaskocze i troszkę boli). Kilkukrotnie powtarzałem to i za każdym razem odczucia były podobne. Mimo starań nie mogłem "wypchnąć" siebie, co ważne próby były przed zaśnięciem. Jak starałem się przesunąć tak jakby w bok i czułem także to :), to jednak głowa zostawała. W nocy obudziłem się i próbowałem ponownie, jednak wydaję mi się, że za słabo się wybudziłem, bo po jakiś 15 minutach zasnąłem. Teraz mam do Was pytanie, czy kiedy budzicie się w nocy to faktycznie wybudzacie się 45 minut, a czasami i więcej? Po położeniu się w łóżku nie powinno się kłaść na plecach z nieskrzyżowanymi rękami i nogami, bo dostałem maila z kursu, w którym powinienem się położyć odwrotnie do pozycji zasypiania (na boku, albo brzuchu)? Czy po wybudzeniu i ponownym położeniu stosujecie jakieś techniki, czy tak jak w kursie mam leżeć i czekać? Jeszcze mam kilka pytań, ale nie chcę się na początku narażać :). Pytanie techniczne, bo pisałem do admina, ale bez odzewu, jak mogę dodać Notatnik? Czy oprócz sms'a rejestracyjnego muszę wysłać jeszcze jakiegoś, bo właśnie nie rozumiem? Z góry dziękuję z dyskusję. |
|
|
|
![]() |
09.11.2012 - 13:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Maolo a moze wiesz jak najlepiej sie zachować kiedy negatywne moce niefizyczne, w wielkim skrócie mówiąc, atakuja cie w fizycznym świecie, czy należy krzyczeć o pomoc na głos czy mentalnie? I czy to wszystko jedno do kogo się odnosisz czy jest ktos tam co takie sprawy rozwiazuje najlepiej??
|
|
|
|
09.11.2012 - 14:53
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Leelaja, z negatywnymi bytami miałem swojego czasu sporo do czynienia, wystarczało że lekko zasypiałem już przed moimi oczami pokazywały się straszne obrazy mające na celu mentalną kontrolę, poddając się im automatycznie przefazowywało/przenosiło moją świadomość do poza, do obszaru gdzie panowały bardzo niskie wibracje, wręcz przerażające. Głównie prawdopodobnie chodziło o to, żeby utrzymać mnie w strachu i karmić się tą moją wydatkowaną w tym czasie negatywną energią. Wypracowałem na to pewien sposób obrony, dość skuteczny, im częściej używany tym bardziej skuteczny. Jest on bardzo prosty! W chwili gdy przed oczami pokazywały mi się te negatywne obrazy z całych sił wyobrażałem sobie jasne, lśniące światło z wyobrażeniem jego źródła w głowie i jednoczesnym przyzywaniem go.
Jeśli chodzi o ataki bezpośrednie tu najlepszą obroną jest powrót do ciała, albo przefazowanie się na wyższą częstotliwość, gdzie te negatywne byty nie występują. Przyznam, że dla mnie jest to bardzo trudne, bo strach odbiera wtedy percepcję logicznego myślenia i koncentracji na tym by móc przemieścić się w inną - bezpieczną lokację. Kilka razy też wzywałem o pomoc prywatnego wikidajłę, anioła stróża, MTJ-a (za Sugirem :), którego wszyscy mamy, czyli jakkolwiek go nie nazywać opiekuna, który wystarczy, że stanie z tyłu i lokacja robi się od razu jasna, cieplejsza, a negatywne byty znikają, być może chodzi tu o to, że gdy on przybywa zmienia się polaryzacja otoczenia, następuje przefazowanie częstotliwości i próbujący zaatakować nas "nygus" ;) jest wtedy od nas "oddzielony" bo jego naturalnym środowiskiem są niższe wibracje, natomiast my będąc w poza możemy dostrajać się do wysokich i niskich energii bo obie matryce tych częstotliwości w sobie nosimy i dlatego możemy mieć kontakt z przedstawicielami niskich, jak i wysokich energii. Tak ja to przynajmniej widzę, oczywiście mogę się mylić. W każdym razie mentalne wołanie o pomoc jest jak najbardziej wskazane. Tak jak pisałem wyżej warto też pielęgnować w sobie i rozwijać światło, pozytywną energię, ona chyba jest kluczem :) Nie wato też walczyć z nygusami bo im bardziej produkujemy negatywną energię tym lepiej dla ich |
|
|
|
limak Techniki Dla Początkującego? 01.11.2012 - 10:44
Zachariasz Lubowiecki Chyba trzeba wejść do panela swojego, tzn. edycj... 01.11.2012 - 16:59
tofik CYTAT(limak @ 01.11.2012 - 11:44) Wi... 01.11.2012 - 17:51
limak Dzięki za odpowiedź. No właśnie tego się bał... 01.11.2012 - 23:26
Zachariasz Lubowiecki Tofik na pewno skorzystam z Twojej rady i zacznę ... 02.11.2012 - 00:23
limak Dzisiaj była kolejna próba, no i niestety znowu ... 02.11.2012 - 11:06
Zachariasz Lubowiecki Jak radzicie sobie, gdy coś was zaswędzi? Może ... 02.11.2012 - 14:43
halus witam
jeszcze póki co doznać oobe nie miałem pr... 02.11.2012 - 22:06
luzak067 Heja !
mam radę dla tych bardziej poczatkują... 02.11.2012 - 23:33
halus tutaj fajna nuta na slłuchawki przed położeniem... 04.11.2012 - 11:10
limak Witam Was ponownie. Już po weekendzie, czyli moż... 04.11.2012 - 22:55
limak Witam po krótkiej przerwie. Codziennie systematyc... 09.11.2012 - 10:48
maolo CYTAT(limak @ 09.11.2012 - 10:48) Tr... 09.11.2012 - 12:39
Leelaja Wielkie dzieki Maolo tylko ze ja pytałam o świat... 09.11.2012 - 16:13
maolo Leelaja, leśli chodzi o świat fizyczny, podstawa... 09.11.2012 - 17:50
Leelaja Strasznie ci dziękuję, myślę że ta odpowiedz ... 09.11.2012 - 18:04![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |