Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jakaś Blokada
Mironus25
post 11.11.2012 - 20:59
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8515

Witam

Mam za sobą już kilka wyjść wszytko przycielesne, ale było to wieki temu :/

Trenuje nie regularnie ale już od jakiś 7 mc. Co osiągłem??? blokade nie ide do przodu, wręcz przeciwnie, nie mam nawet wibracji. Przy wyjściach zawsze piszczało mi w uszach.
Czytałem na temat świadomego wywoływania paraliżu, niestety leżałęm nawet 1,5 h i nic sie nie działo zupełnie nic, nawet jak mi sięprzysypiało budziłem się swoim chrapaniem i czekałęm dalej ale nic sie nie dzieje. Sam już nie wiem dlaczego takie cofniecie, myślałem że im dłużej i dalej zajdę bedzie łątwiej, niestety. Nie wiem czy coś robie źle czy jak jak można leżeć z 1,5 H i nic sie nie dzieje zupełnie nic oprócz tego że utrzymuje świadomość.
Pisze ten post z odrobiną jakiejś nadzieji że ktoś bedzie mógł mi coś doradzić albo coś napisze pomocnego co mnie popchnie dalej, bo jak na ten moment to jestem strasznie zniechecony.
:(
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
baryla
post 12.11.2012 - 10:17
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 9222

Witam co ci moge doradzic (nie wiem czy jestes laikiem w tym czy nie) napisze co ja robie :

1.Nie można sie ruszac nawet lekkie ruszenie czymkolwiek moze spowodować to ze nie dojdziesz do (jak wy to tu nazywacie) tych wibracjii

2.Leżąc nie ma co za dużo myśleć , (nie wiem jaka technika to robisz) ja sie skupiam na tym dźwięku który słysze ! (moim zdaniem najlepsza i najlatwiejsza metoda dzieki której można wprowadzić sie w ten stan)

3.I moim zdaniem najważniejsze NIC NA CHAMA ! O co chodzi jeśli sie zmuszasz do ćwiczenia a ci sie nie chce to nie ma to sensu - przynajmniej ja tak myśle , wiem to po sobie tyle razy sie zmuszałem i nic z tego nie wychodziło.
Jesli jestes za bardzo zmeczony to lepiej isc spac , rano wstac i z rana spróbowac.

Mam nadzieje ze pomogłem w jakimś sensie Pzdr :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic