|
|
11.11.2012 - 19:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Drodzy koledzy i koleżanki obenauci.
Przeglądając fora dyskusyjne nt. OOBE, natknąłem się na dosyć ciekawą informacje. A mianowicie rzekomo, jedna osoba (obenauta) w trakcie podroży astralnej, może wyciągnąć dusze z ciała innej osobie, która chciałaby doświadczyć OOBE. Może to zrobić na dwa sposoby: po pierwsze poprosić istoty astralne z którymi się spotyka w świecie astralnym, aby te odwiedziły konkretną, wskazaną osobę i to zrobiły za niego. Po drugie obenauta, może samemu w świecie astralnym, odwiedzić pokój osoby, którą chce wciągnąć do astralu. Wbrew pozorom nie jest to trudne. Gdyż w ospuo, dysponujemy czymś co działa na wzór magicznej mocy, niczym nieograniczonej (i tak też musimy to sobie wyobrażać), dzięki której dostajemy, to co tylko zechcemy na kiwniecie palca. Bardzo często obenauci, w swoich wywiadach, twierdzą, iż to co robią w rzeczywistości astralnej wpływa na świat realny. Ja osobiście mam ostatnio olbrzymie trudności z osiąganiem OOBE. Dlatego proponuje wam prosty eksperyment: W ciągu tych dwóch najbliższych tygodni, niech każdy z Was spróbuje wyjść z ciała. I przy tej pierwszej, najbliższej udanej próbie pełnej eksterioryzacji, niech każdy z Was spróbuje mnie znaleźć w świecie realnym, jednocześnie próbując wprowadzić mnie w stan OOBE. Każdy z Was może tu zastosować, dowolną metodę, sposób. Wg własnego uznania. Podchodząc do tego, po prostu eksperymentalnie. Przecież nic Was to nie kosztuje. A przy okazji możecie czegoś nowego się nauczyć. Konkluzja jest jedna: gdyby się udało! Eksperyment miałby wynik pozytywny. Oznaczałoby to, że możemy zorganizować grupę wsparcia. I każdemu zapewnić (lub przynajmniej wspomóc) stan OOBE, kto tylko tego zapragnie w danym tygodniu. Drodzy koledzy obenauci, pomożecie?? |
|
|
|
![]() |
11.11.2012 - 20:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Do osiągnięcia ale podobno bardzo trudne. Zresztą wątpie, żeby znalazł się ktokolwiek na tym forum kto dałby radę to zrobić (może oprócz Darka). Czytając to co napisałeś, że nie możesz (ostatnio? bo nie wiem czy kiedykolwiek) wyjść mam wrażenie, że próbujesz iść na łatwizne. Nie udaje Ci się kilka dni i już chcesz, żeby ktoś Ciebie wyciągał? W obe liczy się motywacja i nakręcanie samego siebie. Jak dla mnie ten ,,eksperyment" jest czysto egoistyczny. Napisałem Ci jak ja to robię, teraz tylko ćwicz i nie poddawaj się. Jak Ci się uda i poznasz już drugą stronę zobaczysz, że nic nie ma tak na ,,kiwnięcie palca". Powodzenia :)
|
|
|
|
12.11.2012 - 11:22
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Deiw nie cwaniakuj :)
Edit: Słyszałem że można ale bardzo ważne jest aby znać tą osobę, albo przynajmniej być powiązanym emocjonalnie. Nie można pierwszego obcego ot wyciągnąć. Ten który miałby cie wyciągnąć musi wiedzieć jak wyglądasz jak się zachowujesz a nawet jak pachniesz :), każdy mały szczegół może zwiększyć prawdopodobieństwo udanej próby. Co nie znaczy ze się komuś będzie chciało Ci pomóc. Mało tego, mi osobiście też nie często się udaje, raz na 2,3 miesiące ale jestem zadowolony z każdej sekundy tam nawet pełnej strachu :). Nigdy tak bardzo nie docenisz obe jak nie włożysz w to swojego wysiłku. Musisz wierzyć |
|
|
|
Deltarates Propozycja Arcyciekawego Eksperymentu! Osiągnij Oobe W Ciągu Kilku Dni! 11.11.2012 - 19:59
Freddy K Niestety, ale muszę Cię zmartwić, gdyż nikt Ci... 11.11.2012 - 22:17
baryla Witam jestem tu "świerzakiem" z tego co... 11.11.2012 - 22:46
deiw haha :) Nie cwaniakuje tylko trzeba spojrzeć praw... 12.11.2012 - 11:24
GoodBoy Akurat Deltarates chce to zrobić aby trzepać kas... 12.11.2012 - 12:06
Hashal Potrzebny tu jest Twój ident. Cokolwiek, by móc ... 12.11.2012 - 12:06
Hashal Do tych spraw powinno się podchodzić z czystą i... 12.11.2012 - 12:21
Messanger Wyciąganie kogoś to wał. Nie można nikogo samo... 12.11.2012 - 15:49
Deltarates W prawdzie mówiąc. Jestem rozczarowany, Waszą p... 15.11.2012 - 10:48
Messanger Haha, podejście znakomite... Skoro tak dobrze Ci ... 15.11.2012 - 18:32
Korba-dawid ...... 15.11.2012 - 19:10
Messanger Hipnotyzer zajmował się czakrami i trzecim okiem... 15.11.2012 - 20:12
Deltarates Ludzie, skupcie się na kwestii! Tj. jak osią... 23.11.2012 - 14:54![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |