Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jak Przejść Do Wyższych Wymiarów?
regulski
post 13.11.2012 - 15:47
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8357

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć jakie macie sposoby na przechodzenie do wyższych wymiarów z projekcji astralnych czy też ze świadomego snu do stanów oobe, spotkań z wyższymi istotami, podróżami itp.

Projekcję astralną i świadomy sen łapie już bez problemów lecz ciężko mi się przebić dalej. Już kiedyś miałem kontakt bytami niefizycznymi. Teraz wiem że głównym moim problemem to czakra gardła ale juz zacząłem nad nią pracować.
bede wdzieczny za jakies rady.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
regulski
post 14.11.2012 - 06:53
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8357

to ja już nie wiem bo wyjście wyglada u mnie przynajmniej początkowo jak oobe, bo zawsze mam wibracje dość mocne, puszczam je wzdłuż ciała i się odklejam , czuje grunt pod nogami.

dzieki poczytam o tym neuro-przesunięciu, a jakich strażników masz na myśli?
pozdro
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 14.11.2012 - 08:08
Post #3

cialka.net
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

Neuroprzesuniecie to fajna nazwa, taka uczona a chodzi o to by sie patrzec przed siebie i wywalic cialo astralne z siebie ,by ulecialo z nas , najzwyczajniej sie odczepilo. Wtedy czlowiek dostraja sie z koniecznosci do nastepnego ciala mentalnego , ktore jest w nim . Roznie robia ludzie taka wypieranke. Cialo astralne wylatuje z nas , gdy zaczynamy medytowac intensywnie i rozmyslajac co chcemy zrobic ,powstrzymujac samo wykonywanie jakiejs czynnosci, symulujemy je jakby, uwalniamy astralne, ktore wykonuje obok nas ruchy ktore sobie wyobrazamy, rodzaj rozbicia na tego co mysli i tego co robi,- to co sobie wyobrazamy. Gdy skoncentrujemy sie na mysleniu, siadajac w ciele astralnym w bezruchu, nie zwracajac uwagi na c.astralne , tez powinno nas przefazowac w mentalne, choc moze wracac niektorych spowrotem do ciala fizycznego. Chodzi o to by zaczac sobie wyobrazac bardziej wykonywanie czynnosci niz cos robic samym cialem astralnym.. Sa ludzie ktorym robi sie to samo, tym przy rozbudzonej wyobrazni i maja problemy, by dostac sie do ciala astralnego, gdy tego chca. Maja tak roztrzepani jak ja, gdy sie nic kupy nie trzyma i czlowiek lata w czesciach jak pomylony, choc by tego nie chcial:))
Zdobycie umiejetnosci fazowanie w wyzsze wymuary ma tez swoja cene. W fizyku robic sie moga jaja i mozna kiedys ubierajac kurtke, nie znalezc wlasnej fizycznej reki:))
Zawsze wtedy jest ktos pod reka i gdy puknie piescia po glowie takiego gagatka, ten sie polaczy spowrotem w calosc, (chyba zeby juz nie dzialalo)
Kolejna atrakcja rozbudzonej zdolnosci fazowania wymiarowego jest umiejetnosc bycia selektywnie w wymiarach w ciele fizycznym(zmienne stany swiadomsci) . Mozna sie super wsciekac, az do piany, zachowujac bezmyslnosc, lub byc filozofem tysiaclecia nie potrafiacym juz wbic nawet mlotkiem gwozdzia w sciane, ku wielkiej rozpaczy rodziny.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic