Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jak Przejść Do Wyższych Wymiarów?
regulski
post 13.11.2012 - 15:47
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8357

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć jakie macie sposoby na przechodzenie do wyższych wymiarów z projekcji astralnych czy też ze świadomego snu do stanów oobe, spotkań z wyższymi istotami, podróżami itp.

Projekcję astralną i świadomy sen łapie już bez problemów lecz ciężko mi się przebić dalej. Już kiedyś miałem kontakt bytami niefizycznymi. Teraz wiem że głównym moim problemem to czakra gardła ale juz zacząłem nad nią pracować.
bede wdzieczny za jakies rady.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
KMA
post 14.11.2012 - 15:53
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006
Nr użytkownika: 95

CYTAT(regulski @ 13.11.2012 - 15:47) *
Witam.

Chciałbym się dowiedzieć jakie macie sposoby na przechodzenie do wyższych wymiarów z projekcji astralnych czy też ze świadomego snu do stanów oobe, spotkań z wyższymi istotami, podróżami itp.

Ja zajmuję się mentalkami, a kiedy mam wyjście z ciała to jest to tak zabawne doświadczenie, że po prostu bawię się tym stanem i to mi wystarczy, poza tym przy wyjściu z ciała wszystko zazwyczaj jest tak realne i "soczyste", że nie chce mi się wychodzić z tego i zmieniać otoczenia. Myślę też że można przechodzić z mentalki w obe(zdarzyło mi się) i z innych stanów w jeszcze inne stany całkiem automatycznie, zależy co masz robić, jakie jest Twoje zadanie na to określone wyjście. Warto zawsze mieć cel i jasno go wypowiedzieć. Przykładowo przy mentalkach jest dużo sposobów. Najlepiej o wszystko prosić mtj-ów, żeby Cię poprowadzili. Mówisz, że chcesz wejsć do wyższych wymiarów, najlepiej jeśli założysz to sobie jeszcze będąc w realu, później możesz to powtórzyć przy pomocnikach już w poza i oni zawsze reagują na obecną sytuację, mogą Ci pokazać wiele sposobów i te sposoby dostosują do Ciebie, do tego co w danej chwili jest Ci potrzebne. Warto poświęcić trochę czasu, żeby poznać pomocników, rozpoznawać ich i zaufać, tym którym czujemy, że możemy zaufać(też trzeba być ostrożnym przy rozpoznaniu), kiedy to zrobisz(zaufasz), to automatycznie będziesz wyglądał pomocy od nich i oni przy wszystkim będą Ci pomagać, nawet nie będziesz musiał za każdym razem o tym dawać znać, że czegoś potrzebujesz, ale ważne jest żeby mieć świadomość, że oni są blisko i pomagają. Przynajmniej ja tak mam i dzięki temu przy każdej mentalce doświadczam czegos nowego.
W moim przypadku zdarzało mi się, że po prostu gdzieś mnie nieśli. Nie jest to regułą. Zwyczajnie wtedy to był najlepszy sposób. Częto też zanurzam się w wodzie(albo oni zanurzają mnie w wodzie)- znajduję się albo na dnie, albo gdzieś w pośrodku, albo jeszcze w jakiejś kapsule, różne są wariacje i zostaję w niej na trochę, później wypływam i już jestem w innym miejscu, ale tak naprawdę to ma to różne funkcje. Może podziała na Ciebie, możesz spróbować. I dobrze jest popróbować podróży mentalnych, bo poszerzaja percepcję i są bardzo dobrym narzędziem, w mentalce pomocnicy mogą Cię wyposażyć w różne narzędzia i możesz z nimi pogadać i zapytać się co robić by przebić się na wyższe częstotliwości(jeśli nie spotykasz pomocników w obe).
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic