Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jakaś Blokada
Mironus25
post 11.11.2012 - 20:59
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8515

Witam

Mam za sobą już kilka wyjść wszytko przycielesne, ale było to wieki temu :/

Trenuje nie regularnie ale już od jakiś 7 mc. Co osiągłem??? blokade nie ide do przodu, wręcz przeciwnie, nie mam nawet wibracji. Przy wyjściach zawsze piszczało mi w uszach.
Czytałem na temat świadomego wywoływania paraliżu, niestety leżałęm nawet 1,5 h i nic sie nie działo zupełnie nic, nawet jak mi sięprzysypiało budziłem się swoim chrapaniem i czekałęm dalej ale nic sie nie dzieje. Sam już nie wiem dlaczego takie cofniecie, myślałem że im dłużej i dalej zajdę bedzie łątwiej, niestety. Nie wiem czy coś robie źle czy jak jak można leżeć z 1,5 H i nic sie nie dzieje zupełnie nic oprócz tego że utrzymuje świadomość.
Pisze ten post z odrobiną jakiejś nadzieji że ktoś bedzie mógł mi coś doradzić albo coś napisze pomocnego co mnie popchnie dalej, bo jak na ten moment to jestem strasznie zniechecony.
:(
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
zx12
post 12.11.2012 - 16:50
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1194

Oczywiście możesz teraz wypróbować wszystkie podane techniki, ale to chyba rozmija się z celem. Moim zdaniem problem leży gdzie indziej. Jak już wiesz z własnego doświadczenia, jesteś w stanie wejść w OBE.
A czy zdołasz je "wymusić" w obecnej sytuacji za pomocą różnych sposobów?

Jakaś blokada leży chyba w warstwie podświadomościowej. I raczej tutaj powinieneś skierować swoją uwagę. Ja osiągam OBE (też niestety nie są to najwyższe loty) dzięki współpracy z podświadomością. Choć czasem i ona sama jest skłonna do takiego działania.

Do tego nie napisałeś dokładnie, czy dotychczasowe wyjścia były spontaniczne, czy zawdzięczasz je trenowaniu odpowiednich sposobów. Wprawdzie piszesz o technikach, ale wspominasz również o wyjściach "wieki temu". :)

Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post
Mironus25
post 13.11.2012 - 21:03
Post #3

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 8515

CYTAT(zx12 @ 12.11.2012 - 16:50) *
Oczywiście możesz teraz wypróbować wszystkie podane techniki, ale to chyba rozmija się z celem. Moim zdaniem problem leży gdzie indziej. Jak już wiesz z własnego doświadczenia, jesteś w stanie wejść w OBE.
A czy zdołasz je "wymusić" w obecnej sytuacji za pomocą różnych sposobów?

Jakaś blokada leży chyba w warstwie podświadomościowej. I raczej tutaj powinieneś skierować swoją uwagę. Ja osiągam OBE (też niestety nie są to najwyższe loty) dzięki współpracy z podświadomością. Choć czasem i ona sama jest skłonna do takiego działania.

Do tego nie napisałeś dokładnie, czy dotychczasowe wyjścia były spontaniczne, czy zawdzięczasz je trenowaniu odpowiednich sposobów. Wprawdzie piszesz o technikach, ale wspominasz również o wyjściach "wieki temu". :)

Pozdrawiam.

Wszystkie techniki mi są dobrze znane i je stosowałem i stosuje. Wiem że relaksacja jest bardzo ważna, dochodze do tego momentu ze nie czuje wogóle swojego ciała, ale dalej nic sie nie dzieje. Wieki temu to znaczy ze jakies 5 mc temu mialem ostatnie OOBE trenowane nie spontaniczne.
nie wiem bede próbował dalej, zastanawiam się jeszcze dlaczego niby jest to takie proste a zarazem takie trudne i nie dostepne.
Profile CardPM
+Quote Post
zx12
post 14.11.2012 - 17:04
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1194

CYTAT(Mironus25 @ 13.11.2012 - 21:03) *
Wszystkie techniki mi są dobrze znane i je stosowałem i stosuje. Wiem że relaksacja jest bardzo ważna, dochodze do tego momentu ze nie czuje wogóle swojego ciała, ale dalej nic sie nie dzieje.
...

W tym momencie przypomnij sobie wszystkie doznania jakie towarzyszyły Ci podczas wychodzenia. Poczuj je. :) Doświadczenie już masz.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic