Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jak Przejść Do Wyższych Wymiarów?
regulski
post 13.11.2012 - 15:47
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 8357

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć jakie macie sposoby na przechodzenie do wyższych wymiarów z projekcji astralnych czy też ze świadomego snu do stanów oobe, spotkań z wyższymi istotami, podróżami itp.

Projekcję astralną i świadomy sen łapie już bez problemów lecz ciężko mi się przebić dalej. Już kiedyś miałem kontakt bytami niefizycznymi. Teraz wiem że głównym moim problemem to czakra gardła ale juz zacząłem nad nią pracować.
bede wdzieczny za jakies rady.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Freddy K
post 14.11.2012 - 21:26
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2547

CYTAT(sunstone @ 15.11.2012 - 08:46) *
Wychodzę w obe ospuo, jestem astralem, mentalem, może menelem, czy ktoś może opisać mi te poziomy ciał. Jak poznam astral,mental,i inne ciała.

Przede wszystkim jesteś sobą - nie zapominaj o tym.

OBE możesz doświadczać mniej lub bardziej emocjonalnie. Odczucia są bliższe odczuciom ciała fizycznego - jest to tzw. OBE astralne. Najważniejsze w tym OBE są emocje, które są odczuwane bardzo intensywnie. OBE mentalne doświadcza się jakby w wyobraźni, nie odczuwa się tak emocji. Jest mniej rzeczywiste, bardziej abstrakcyjne, dużo symboli i ważną rolę odgrywa myśl. W OBE mentalnym nie ma miejsca na strach. Żeby się przenieść na wyższy wymiar, trzeba użyć wyobraźni. Ale OBE mentalne wcale nie oznacza wyższego wymiaru, to jest po prostu inny wymiar – wymiar myśli, a nie emocji.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic