|
|
11.11.2012 - 19:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Drodzy koledzy i koleżanki obenauci.
Przeglądając fora dyskusyjne nt. OOBE, natknąłem się na dosyć ciekawą informacje. A mianowicie rzekomo, jedna osoba (obenauta) w trakcie podroży astralnej, może wyciągnąć dusze z ciała innej osobie, która chciałaby doświadczyć OOBE. Może to zrobić na dwa sposoby: po pierwsze poprosić istoty astralne z którymi się spotyka w świecie astralnym, aby te odwiedziły konkretną, wskazaną osobę i to zrobiły za niego. Po drugie obenauta, może samemu w świecie astralnym, odwiedzić pokój osoby, którą chce wciągnąć do astralu. Wbrew pozorom nie jest to trudne. Gdyż w ospuo, dysponujemy czymś co działa na wzór magicznej mocy, niczym nieograniczonej (i tak też musimy to sobie wyobrażać), dzięki której dostajemy, to co tylko zechcemy na kiwniecie palca. Bardzo często obenauci, w swoich wywiadach, twierdzą, iż to co robią w rzeczywistości astralnej wpływa na świat realny. Ja osobiście mam ostatnio olbrzymie trudności z osiąganiem OOBE. Dlatego proponuje wam prosty eksperyment: W ciągu tych dwóch najbliższych tygodni, niech każdy z Was spróbuje wyjść z ciała. I przy tej pierwszej, najbliższej udanej próbie pełnej eksterioryzacji, niech każdy z Was spróbuje mnie znaleźć w świecie realnym, jednocześnie próbując wprowadzić mnie w stan OOBE. Każdy z Was może tu zastosować, dowolną metodę, sposób. Wg własnego uznania. Podchodząc do tego, po prostu eksperymentalnie. Przecież nic Was to nie kosztuje. A przy okazji możecie czegoś nowego się nauczyć. Konkluzja jest jedna: gdyby się udało! Eksperyment miałby wynik pozytywny. Oznaczałoby to, że możemy zorganizować grupę wsparcia. I każdemu zapewnić (lub przynajmniej wspomóc) stan OOBE, kto tylko tego zapragnie w danym tygodniu. Drodzy koledzy obenauci, pomożecie?? |
|
|
|
![]() |
15.11.2012 - 20:12
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Hipnotyzer zajmował się czakrami i trzecim okiem... ? <lol>
Niedługo pierwszy z brzegu rzeźnik zostanie kardiochirurgiem :D. Istotnie, bliski jest koniec wszystkiego. Majowie to przewidzieli :D. |
|
|
|
Deltarates Propozycja Arcyciekawego Eksperymentu! Osiągnij Oobe W Ciągu Kilku Dni! 11.11.2012 - 19:59
deiw Do osiągnięcia ale podobno bardzo trudne. Zreszt... 11.11.2012 - 20:55
GoodBoy Deiw nie cwaniakuj :)
Edit:
Słyszałem że możn... 12.11.2012 - 11:22
Freddy K Niestety, ale muszę Cię zmartwić, gdyż nikt Ci... 11.11.2012 - 22:17
baryla Witam jestem tu "świerzakiem" z tego co... 11.11.2012 - 22:46
deiw haha :) Nie cwaniakuje tylko trzeba spojrzeć praw... 12.11.2012 - 11:24
GoodBoy Akurat Deltarates chce to zrobić aby trzepać kas... 12.11.2012 - 12:06
Hashal Potrzebny tu jest Twój ident. Cokolwiek, by móc ... 12.11.2012 - 12:06
Hashal Do tych spraw powinno się podchodzić z czystą i... 12.11.2012 - 12:21
Messanger Wyciąganie kogoś to wał. Nie można nikogo samo... 12.11.2012 - 15:49
Deltarates W prawdzie mówiąc. Jestem rozczarowany, Waszą p... 15.11.2012 - 10:48
Messanger Haha, podejście znakomite... Skoro tak dobrze Ci ... 15.11.2012 - 18:32
Korba-dawid ...... 15.11.2012 - 19:10
Deltarates Ludzie, skupcie się na kwestii! Tj. jak osią... 23.11.2012 - 14:54![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |