|
spróbuj bliżej się przyjrzeć sprawie. Zapamiętaj jak najwięcej szczegółów, zrób dziennik snów i zapisz jak najwiecej, co udało Ci się dostrzec i zapamiętać. Wtedy nie uleci Ci to z pamieci bo zostanie na papierze. Kiedyś miałem kilka snów z lustrem i jedno OOBE w którym dostrzegłem lustro obok mnie.
W sytuacji gdy miałem wtedy OOBE mógłbym spokonie dać w te lustro susa, lecz nie wpadłem na to nawet... lecz w postaci snów, o których teraz pamietam, to nie byłbym w stanie w takiej sytuacji jaka tam istniała dać susa.
Było wtedy źle... miałem około 10 lat.. byłem w szoku po pogrzebie mojej babci, bo stałem przy otwartej trumnie, a matka kazała mi ją pocałować w rękę, a ja nawet spojrzeć się bałem. Po kilku dniach miałem koszmar jak stoję w łazience i nie widzę siebie w lustrze, gdy się odwróciłem, to coś zaczęło mna szarpać i mnie dusić. Nie mogłem sie uwolnić. Odwróciłem się szybko w kierunku lustra, by zobaczyć co to... tego widoku nigdy nie zapomnę. Sapiąca i dysząca jak dzikie zwierze mi do ucha demoniczna postać o rozkładającej się twarzy mojej babci... Przez miesiąc dochodziłem do siebie i miałem potem koszmary.
Innym razem, sporo lat później śniło mi się, że coś mnie opentało. Ujrzałem siebie z czerwonymi podkrążonymi oczami, obraz sie rozmywał a wokół mnie samoistnie zaczęło wszystko sie unosić, przekręcały się strony w jakiejś książce same i czułem, ze to jest wywołane przeze mnie a ja nie umiem tego kontrolować i było coraz gorzej. Wszystko wokół ulegało zniszczeniu a ja stojąc przed lustrem widziałem siebie jakbym był opentany przez jakąś siłę i wyglądałem potwornie.
Odnosnie OOBE gdy odzyskałem świadomość ujrzałem siebie w przedpokoju w starym mieszkaniu w bloku, gdzie kiedyś mieszkałem. Ujrzałem lustro i przejrzałem się w nim, by zobaczyć jak i czy mogę zobaczyć siebie przed lustrem. Widziałem siebie ale tak jakbym był taka przezroczystą powłoką, spojrzałem potem na swa dłoń i mieniła sie od kolorów ale jakby była taka eteryczna, prześwitująca. W tym przypadku akurat to było pozytywne i ciekawe doswiadczenie z lustrem, lecz nie wpadłem na to, żeby spróbować w nie wejść. :)
Dla tego ja bym proponował sie najpierw obeznać i zdobyć jak najwięcej informacji na temat tych luster w snach, poznać je trochę a potem wywnioskować czy trzeba uważać, czy spróbować dać susa. Darek je poznał z własnej strony i namawia do wejścia w nie, bo miał ciekawe z tym przeżycia, ale nie jestem pewien czy na sto procent może być u każdego tak jak u Darka.
|