CYTAT(Lila @ 21.11.2012 - 22:24)

Miałam ostatnio ciekawe doświadczenie, nie wiem czy był to sen, czy rzeczywiste OOBE, ale zaczęło się od tego że przyszedł do mnie... Noble, który tłumaczył mi na czym polega wychodzenie z ciała (może było to spowodowane tym, że przed zaśnięciem oglądałam jeden z jego filmików). Ja dopytywałam się ciągle i czegoś nie rozumiałam, aż w końcu Noble się zniecierpliwił i pociągnął mnie za rękę ze słowami 'no to chodź'.
To całkiem w moim stylu :)
Z całą pewnością w snach jest możliwa forma telepatycznego kontaktu, chociaż zazwyczaj tego nie pamiętamy. Oczywiście jest to spowodowane między innymi tym, że dzieje się to na poziomie podświadomości.
W poza bardzo często zdarza mi się uczyć ludzi wychodzenia z ciała. W końcu skoro robię to w realu to w poza tym bardziej. Działa to ze zwielokrotnioną siłą. Sam jestem czasami zaskoczony swoimi działaniami. Często zdarza się, że szkolę jednocześnie całe grupy osób pokazując i wyjaśniając ciekawe "sztuczki w poza".
Lila wyznacznikiem czy Twoje doświadczenie było OOBE powinna być sama świadomość. W realu nie latalaś, więc z całą pewnością byłaś w poza...