CYTAT(Deltarates @ 24.11.2012 - 14:53)

http://niewyjasnione.blog.onet.pl/I-Doser-...353988230,RS1,nA oto fragmenty ze strony producenta:
Był testowany na dużej grupie osób, które potwierdziły jego działanie.
Każdy nowy "DOS" zanim zostanie oficjalnie opublikowany i dopuszczony do powszechnego użytku musi przejść pozytywnie test na sporej grupie ludzi o dużej rozpiętości wiekowej. Heh, ale naiwniactwo. Ten tekst umieszczony jest na jakimś blogu, a nie na stronie producenta. Próbowałem wejść na oficjalną stronę I-Doser Labs, o ile takie stworzenie istnieje, i co? Antyvirus zablokował mi dostęp do tej strony, bo uznał ją za niebezpieczną ;3
Był testowany na dużej grupie osób? Testy na ludziach są prawnie zabronione, a jeśli są robione, to musi być przedstawiona pozytywna opinia odpowiednich organów. Tutaj takiej nie ma i to właściwie już przesądza wszystko.
Samotejstujący się własnowolnie, nieodpowiedzialnie i bezmyślnie ludzie, to nie są testy naukowe. Wiele osób potwierdza działanie tego stwora na skutek placebo, wiele osób zaś zaświadcza, że to nie działa ani trochę. Jak do tego się odniesiesz?
Tego nie jestem pewien, ale kiedyś, o ile dobrze pamiętam, jak to dopiero raczkowało w necie, było to chyba darmowe, a dozy były robione przez zapaleńców. Potem jakiś łasy na pieniądze to skomercjalizował, pewnie nielegalnie i od tej pory w internecie krąży sporo fałszywych dozów, które są nic nie warte, a być może nawet niebezpieczne (już nie rozpatrując czy w ogóle te "oficjalne" są bezpieczne). Ale to tylko moje przypuszczenia. Co nie zmienia tego, co napisałem trochę wyżej.
-.-'