|
Mi się wydaje, że kategoria, gość, znajomy rodziny, przyjaciel rodziny itd idąc wyżej jest stworzone na tym forum po to, by po prostu użytkownik miał więcej chęci do udzielania się i rozwijania na tym forum :) im więcej rozmawiamy, to tym więcej poznajemy siebie, jesteśmy sobie w pewnym odniesieniu bardziej bliscy, skąd ta klasyfikacja jak wyżej jest opisane :) A im więcej i bardziej mamy jakiś kontakt i rozmawiamy ze sobą i jesteśmy sobie bliscy, poprzez pewne poznanie to stajemy się jak rodzina. Warrior-Traveller jest np dla mnie jak brat, mimo że osobiście nie znam, Zielarz również, bo czegoś ważnego i istotnego mnie pewna rzecz nauczyła w jego postępowaniu, inni również i darzę wszystkich wielkim szacunkiem, bo razem naprawdę możemy tworzyć rodzinę. A jeżeli tutaj to i w środowisku otoczenia z codziennego życia również z otoczeniem się łączyć. Wprowadzać w życie nowo nabyte rzeczy, które nabyliśmy dzieląc się wspólnie doświadczeniami :)
Bo jak z domu wynosimy w otoczenie wzorce jakie obraliśmy od rodziny, które są naszą wizytówką w otoczeniu, tak samo jak i również z tego forum wynosimy w otoczenie pewne wzorce, bo tu również się rozwijamy :) A jeżeli czujemy rodzinna więź, poprzez szacunek i wspólne pasje to i razem się wspieramy i uzupełniamy, dzielimy się, uczymy :) wynosimy wiedzę i radość czerpiemy z tego, co jest cudowną nauką a w świat wychodzimy pełniejsi światła, jeżeli jesteśmy w stanie pod odpowiednim kątem spojrzeć na nas samych i innych tutaj :)
bo każdy jest niezwykły i niesie ze sobą coś niezwykłego swą indywidualnością, a my rozwijając w sobie światło możemy razem dzielić się miłością i wzrastać :)
Przykładowo, Darek przebudził w pewnym stopniu to forum, zielarz nie dał temu forum się zamulić i zasnąć, mimo, że i tak dobrze funkcjonuje :) to wszyscy jesteśmy tu jak rodzina. Dowodem jest na to ,że Zielarz nie był zbyt miły ostatnio, to wraz za nim ktoś poszedł, to jest dowodem pewnego rodzaju więzi. Łącząc nasze relacje razem jesteśmy tu naprawdę jak rodzina, wystarczy odpowiednio spojrzeć.
A kategorie typu gość, członek rodziny itp dodają frajdy! :D Są jak expienie w World of Warcraft, które dodaje chęci do większego brania udziału w dyskusjach :) taka siła napędowa, ciągłe się rozwijanie :) Ale to nie jest na tyle istotne... największą siłą napędową i katalizatorem jest miłość i poczucie potrzeby bycia i dzielenia się tą miłością z innymi i chyba to jest najważniejsze. By wnosić w otoczenie jak najwięcej światła i miłości,wiedzy by inni również mogli to zrobić i przesyłać ją dalej :)
Pozdrawiam i wale we wszystkich z moździerza napełnionego światłem miłości! :D
|