|
|
26.11.2012 - 23:15
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witajcie :)
Od pewnego czasu czuję głęboki strach, przejawia się w snach oraz podczas uczucia wibracji. Problem w tym, że jest on mocno zakorzeniony wewnątrz ducha (tak myślę), dzięki niemu mam lęki w świecie rzeczywistym. Natomiast podczas śnienia, przechodzenia w stan wibracji, co dzieje się często - odczuwam niesamowicie bolesny strach. Opiszę to na ostatnim przykładzie. Często mam tak że bezpośrednio podczas śnienia przywraca mi się świadomość i to z tego miejsca przechodze w wibracje, ostatnio jednak czuje barierę. Głupi przykład - chodze sobie po ulicy i chce poszukać kogoś lub coś na posesji, jestem blisko drzwi i nagle widze kotka, wydaje się miły, tuli się do mnie, mówie mu miłe słówka i nagle czuje paraliż, nic złego ponieważ to efekt pożądany - już mam zamiar wychodzić z ciała, jednak: uczucie tak mocne, jaki to ma zwyczaj w wyższej sferze, kilkukrotnie bardziej rzeczywisty - kot zaczyna dusić mi szyje i wgryzac się w nią, wkłada mi głowę do ciała, za moment pojawia się więcej kotów i robią to samo, to tego nawet szczury wgryzają się we mnie i wchodzą wszystkimi możliwymi drogami w moje ciało, nie chce opisywać tego dokładnie ponieważ było to mocno drastyczne przeżycie. Po krótkim czasie tego zjawiska budze się z ulgą w łóżku, chociaz czułem jeszcze dotyk sierści na ciele, bardzo krótko. Wiem, ponieważ to czuję, jest to spowodowane przez jakiś strach, prosiłbym o ewentualne wyjaśnienie, na czym może to polegać. W życiu codziennym odczuwam lęki, uczucie nadchodzącego zagrożenia. Przepraszam za mase przecinków i ,, nietypową '' forme zapisu tekstu : D Jeśli nie trafiłem w dział forum jak najabrdziej przepraszam. Pozdrawiam. |
|
|
|
![]() |
27.11.2012 - 00:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
I może jeszcze tylko dodam do Pavła postu żeby mniej horrorów ogladać :) one kumuluja strach na poziomie podświadomości i własnie w takich momentach atakuje. Wypełniaj umysł pięknymi rzeczami, takimi jakies chciałbys spotykać w swoim życiu i snach :)
pozdrawiam |
|
|
|
27.11.2012 - 01:19
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przeogromnie dziękuje za tą obszerną wypowiedź. Podczas jej czytania towarzyszyło mi uczucie przypomnienia sobie co tak naprawdę jest naszą bronią, istotą samej w sobie : )
To oczywiście nasza potęga, jaką jest miłość :) Dzięki za nastawienie ! Choć dzisiaj już nie zasnąć nie moge, to odszukam w sobie tą moc : ) Choć do jakiego wniosku doszedłem: Odczuwam że moja dusza rośnie w siłe, nabiera jej bardzo dużo, rozwija się jak nigdy. Nie wiem czy to może być coś wspólnego, ale niekiedy motywacja przychodzi tak mocno, że serce bije mi trzystakroć szybciej i mocniej, nie potrafie sobie nawet przypomnieć czym jest strach, zło, słabość. Lecz zarazem czuje tak jakby jakieś sile to przeszkadzało, zarazem z wzrostem siły czuje wzrost prześladowania, wyczucie obecności wroga, czegoś niemiłego, mocno niemiłego. Zawsze towarzyszy mi pewna myśl - że jestem obdarzony (bądź posiadam) pewną inteligencją, tą ponad fizyczną. Kiedyś nie chciałem tej myśli dopuśić aby nie czuć sie lepiej, ale dziś wiem że tak jest, uświadomienie sobie tego zaczyna być bolesne. Może chłone energie jaka jest wokół mnie ? może jestem na tyle silny duchowo, że ,,widzę'' uczucia, intencje przeszywające ludzi jak i całe społeczeństwa. Ostatnio tak właśnie zaczynam czuć - coś w stylu obdarzenia, przypływu mocy, ale i także ciężkiego brzemienia którego tak mocno się obawiam. Może tak to brzmi. Nie da się zaprzeczyć że zmian duchowych nie czuje, są mocne. I teraz nie wiem w którą strone iść, potrzebuje pomocy, ktoś musi mnie nakierować, nauczyć jak się tym posługiwać. Dziękuje i pozdrawiam :)) |
|
|
|
Soly Odczuwanie Strachu. Pytanie. 26.11.2012 - 23:15
Pavveł Wedle mojej wiedzy jedyne co może pomóc na strac... 27.11.2012 - 00:23
Leelaja Soly, jest tak ze jak uczen jest gotowy to guru go... 27.11.2012 - 10:44
zx12 Soly słowa o miłości i stosowaniu jej w każdej... 27.11.2012 - 17:20
Pavveł CYTAT(zx12 @ 27.11.2012 - 17:20) Sol... 27.11.2012 - 21:44
Leinad Łatwo powiedzieć...żeby się nie bać ... gorze... 27.11.2012 - 19:39
Pavveł CYTAT(Leinad @ 27.11.2012 - 19:39) �... 27.11.2012 - 21:21
zx12 Masz rację Pavveł. Ale czy sądzisz, że jeżeli... 27.11.2012 - 21:52
Pavveł Nie do końca teoretyzuję, staram się jedynie wy... 27.11.2012 - 23:02
zx12 Nie zrozum mnie źle. Ja nie powołuję się na sw... 28.11.2012 - 16:54![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |