Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Z: Stygmaty – KRZYŻ Na Lewym Stygmacie, Z tematu o ID: 7375
lordini
post 27.11.2012 - 16:56
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7915

CYTAT
jak bardzo zostaliście poruszeni naukami Piotra?

Jakimi naukami?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 27.11.2012 - 17:49
Post #2

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

Było trochę już stygmatyków i pewnie na wielu wywarli wrażenie a najbardziej na samych sobie pewnie bo ostatecznie to ich dotyczy i ciekawe czy Darek wie jaki jest ich cel (stygmatów) Bo są dwa cele. Cel dla niego samego i cel dla innych. Darek ma plan, strategię zatem Ci co czekają to pewnie się na coś doczekają...

Hamdaoui myślisz, że Bóg dał Hitlerowi zadanie, aby spalił jak najwięcej żydów? Mieszasz stary w kotle i chyba coś przeinaczasz. Umysł używa nieświadomych ludzi a świadomi ludzie używają umysłu. Myślisz jak było w przypadku Hitlera a jak Buddy?

Nikt nam nie daje nic do roboty bo co jeśli byłbym leniem i miał robotę w dupce? Pan mnie skarci?:)

TyHu a co jest złego w teoretyzowaniu, które równolegle praktykujemy?

Też Was wszystkich miło widzieć:)

Om, Om, Om:)
Profile CardPM
+Quote Post
Hamdaoui
post 27.11.2012 - 18:48
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9201

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 27.11.2012 - 18:49) *
Było trochę już stygmatyków i pewnie na wielu wywarli wrażenie a najbardziej na samych sobie pewnie bo ostatecznie to ich dotyczy i ciekawe czy Darek wie jaki jest ich cel (stygmatów) Bo są dwa cele. Cel dla niego samego i cel dla innych. Darek ma plan, strategię zatem Ci co czekają to pewnie się na coś doczekają...

Hamdaoui myślisz, że Bóg dał Hitlerowi zadanie, aby spalił jak najwięcej żydów? Mieszasz stary w kotle i chyba coś przeinaczasz. Umysł używa nieświadomych ludzi a świadomi ludzie używają umysłu. Myślisz jak było w przypadku Hitlera a jak Buddy?

Nikt nam nie daje nic do roboty bo co jeśli byłbym leniem i miał robotę w dupce? Pan mnie skarci?:)

TyHu a co jest złego w teoretyzowaniu, które równolegle praktykujemy?

Też Was wszystkich miło widzieć:)

Om, Om, Om:)

Zielarzu źle pojołeś moje słowa miałeś do tego prawo mogłem zbyt nie jasno się wyrazić, Kazdemu jest cos dane na ziemi każda misja ale to nie znaczy ze każdy swoje zadanie na ziemi spełnia , gdy nie idziesz za swoim sercem tzn za Bogiem to nie możesz spełniac swojego zadania po prostu zbaczasz z wybranej ścieżki wybierasz świat choć ze swiata nie pochodzisz.Mówicie zła nie ma ale to co czynisz wbrew bliźniemu jest złem bo szkodzisz sobie i bliźniemu kiedyś nie bedzie zła bo każdy będzie na tyle świadom że grzechu juz nie będzie, człowiek rodzi się po to by odłączyć się od koła ponownych narodzin powrót, trzeba ukierować sie na boskie szlachetne myśli i dążyc i szukać prawd bożych takie jest zadanie człowieka. Powiem wam coś gdy Łazarz umarł on mógł sam zmartwychwstać bo Jezus przekazał mu to wiedzę w bibli o tym nie pisze ale to byli bardzo dobrzy przyjaciele miłowali się, i każdy z was tez to moze uczynić , ale jest jeden warunek bo jak wiadome jest ciało i dusze łączy nić(wstęga) i gdy ta nić się przerwie powrót do ciała jest nie mozliwy , dlatego Łazarz został wskrzeszony bo nie był jeszcze świadomy i duchem błądził , gdy wznieśecie swiadomosc i pojmiecie Jezus rzekł będziecie czynić te same rzeczy co ja i nawet większe :) pozdr

ps dzięki Leelaja za miłe słowa
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic