CYTAT(paszcza420 @ 29.07.2007 - 19:58)

Ja wymyslilem, ze warto byloby sprobowac metody polegajacej na wizualizacji "wycinaniu" drugiego ciała przez obrysowanie go i w ten sposob uwolnienia.
A ja odradzam ci jakąkolwiek metodę polegającą na wizualizacji.. Chociaż sposób Noble jest całkiem skuteczny. Dzisiaj spadając za łóżko nie mogłem się do końca uwolnić.. W jakiś sposób przypomniało mi sie tarcie o dywan.. Po jakimś czasie byłem już w 2 pokoju. Patrzyłem tak chwile, dostrojenie było naprawdę kiepskie, i nagła cofka.. Wydaje mi się że przez to wcieranie straciłem sporo energii, ale pewności nie mam.. Faktem jest że pomogło, dlatego sprawdzę to następnym razem.
Jeżeli chodzi o inne metody, to często po ostrej popijawie leże cały dzień w wyrze:D. I coś, lub ktoś mnie budzi. Wiem że sie ocknąłem, ale nie zwracam na to uwagi i zaczynam koncentracje.. po minucie, 2 dosłownie mogę już wyjść. Ale na metodę to się raczej nie nadaje, bardziej na sugestie jak już..;p Aha dzisiaj np, mialem oobe po 10h snu;p Popijanie wódki piwem ciężko się dla mnie skończyło;p.