CYTAT(Jarzyn44 @ 29.11.2012 - 22:36)

Nie jestem pewien, zrób pewien eksperyment. Stań we framudze dzwi, ręce trzymaj przy sobie wyprostowane, po czym rób tak jakbyś chciał je unieść ma boki- tak jakbyś robił orła na śniegu, (framuga powinna je blokować) - posiłuj się tak chwilę napierając rękoma, a następnie wyjdź z framugu i póść ręce swowodnie- powinny się teraz samoistnie unosić, czy to to samo uczucie ? (a eksperyment polecam wszystkim, fajne doświadczenie :) )
Robilem to kiedys, fajny eksperyment,ale to nieco inne uczucie. Tutaj czuje jak reka sie podnosi stopniowo z jakby takim skrzypnieciem za kazdym razem .Co chwile z 1cm lub cos takiego. Jak sie koncentruje na tym to to postepuje , jakby sila woli dzialala mi na miesnie, bo rece sa dosc rozluznione. Ale np kiedys przestalem sie w tym momencie koncentrowac i cale cialo mi jak by opadlo co moze wlasnie sugerowac ze zaczelo sie pojawiac napiecie w miesniach , ktorego wstepnie zle zinterpretowalem jako wyrywanie sie do oobe. A otworzylem oczy gdyz, jest to moj chyba najwiekszy problem. Cale cialo mam super rozluznione ale nie oczy, same mi sie wyrywaja do mrugania;/ najgorzej podczas wibracji. Wrecz ich nie moge utrzymac w bezruchu