Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Miejsca Mocy. Przebywanie W Nich Jest Niezbędne Do Osiągnięcia Oobe., Miejsca mocy
Deltarates
post 01.12.2012 - 11:37
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9009

Drodzy obenauci.
To już jest trzeci temat, który zakładam w tym miesiącu. Pewnie zaraz dostane bana od admina.
Po moich długoletnich badaniach nad zjawiskami niewyjaśnionymi. Mogę śmiało stwierdzić, iż przebywanie w tzw. miejscach mocy, dotykanie pogańskich kręgów kamiennych (takich jak w Węsiorach, w Grzybnicy), mocno dodatnio koreluje z umiejętnością osiągania stanu OOBE.
Przykładowo wystarczy, że pójdziemy w kręgi kamienne lub znajdziemy jakiś diabli kamień. Jest to przeważnie duży głaz narzutowy (wapienny), usytuowany w miejscu mocy, wzdłuż linii geomancyjnych. Po czym będziemy przebywać w tym miejscu przez dłuższy czas, aby wchłonąć energie tego miejsca. Wówczas łatwiej będzie nam można osiągnąć pełną eksterioryzację.

Jeśli przyjrzymy się mapie http://www.oobe.pl/oobe_mapa.html którą wykonał Krzysiu (nick Shizmo), zauważymy dobitnie, iż zdecydowana większość obenautów mieszka nie dalej, niż 200 kilometrów od najbliższego miejsca kultu pogańskiego. Tudzież miejsca, gdzie rzekomo wylądowało UFO / USO.

A jeżeli jeszcze do tego uwzględnimy teorie tzw. paleoastronautyki. Wówczas mamy solidny dowód na to, że OOBE jest zjawiskiem iście ufologicznym, a nie żadnym duchowym. Jak większość nawiedzonych, na tych forach twierdzi.

Odsyłam Was do mojego Facebooka, tam w galerii znajdziecie informacje, gdzie szukać takich miejsc.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=370...8003&type=3

Pamiętajcie o jednej rzeczy, że człowiek rozumny musi mieć otwarty umysł. A nie być ofiarą wszechobecnej indoktrynacji. Z jednej strony chrześcijańskiego kleru (facetów w czarnych sukienkach), lub z drugiej strony, naukowców głównego nurtu myślowego, którzy wyśmiewają ufologów. Wiedząc, że i tak Daniken ma rację.

Przy okazji pisząc. Przypominam Wam o spotkaniach trójmiejskich i koszalińskich obenautów, które organizuję. Byłoby sensownym pomysłem zorganizować małe kameralne spotkanie w okresie międzyświątecznym, obenautów tylko z województwa pomorskiego i zachodniopomorskiego. Dlatego piszcie do mnie na fejsie!

Zapraszam i pozdrawiam!
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Amras84
post 02.12.2012 - 11:54
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7649

Delta, właśnie mi uświadomiłeś nizwykły fakt. Właśnie coś niesamowitego skumałem. Lol.... Opowiem.
Otóż w dzieciństwie mieszkałem w bloku usytuowanym przy samym lesie. Nieopodal był taki fajny wzgórek a na jednym z jego zboczy wystawał kamienny głaz. W zasadzie była to skałka wapienna. Często sie koło tej skałki kręciłem. I kiedys miałem sen związany z tą skałą. Jako że od małego kręciły mnie para tematy, postanowiłem wraz z moim przyjacielem "pogrzebać" przy tej skałce. Jak na wapień przystało, była miękka i pozornie łatwo poddawała się "obróbce". Wiele godzin spędziliśmy próbując ją kompletnie zdewastować w przekonaniu że coś jest w środku. A i owszem było. Najciekawsze znaleziska, poza kawałkami szkieł to korzenie roślin, dość głęboko ukryte w kamieniu, bardzo twarde i zupełnie zielone. Ale same korzenie. Jeszcze ciekawszy okazał się kawałek dośc silnego magnesu, który kiedyś chyba miał kształt krążka. Na plaskiej powierzchni był jakby ręcznie obciosany jakimś malutkim dłutkiem lub ryclem, jego przeg natomiast był IDEALNIE gładki a kształt też układał się w idealny krąg. Znalezisko było dosć kruche ale mam je do tej pory. Co do samej skałki... mimo wielu godzin spedzonych na odłupywaniu kolejnych jej kawałków, skała zdawała się wcale nie maleć... Do dziś dnia mimo upływu wielu lat tak tam sobie wystaje spod ziemii. Ale tyle na temat samej skały, by ukazać jej dziwaczną niezwykłość. Co jednak najbardziej istotne i do czego zmierzam. Delta pisząc ten temat właśnie mi uświadomił że to na okres właśnie dłubania przy tej skałce przydało mi najwięcej spontanicznych LDków i w sumie pierwszych wogóle. Że ja do tej pory nie powiązałem tych faktów... Aż mam ochotę się tam przejść.

Jarzyn co do wspomnień, ja też często takowe miewam. A ostatnio moje życie kręci się jak woda w kiblu i zdobywane w ten sposob doświadczenia, wywołują wiele nowych takich "wspomnień". Mega dziwne uczucie. Zastanawiam się tylko na ile to faktycznie jakieś wspomnienia a na ile urojenia.... tego nie wiem wogóle, ale wrażenie że się tego doświadczyło jest niezmiernie silne.
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- Deltarates   Miejsca Mocy. Przebywanie W Nich Jest Niezbędne Do Osiągnięcia Oobe.   01.12.2012 - 11:37
- - Zielarz Gajowy   Masyw Ślęży jest takim miejscem mocy. Nie wiem ...   01.12.2012 - 12:18
- - TyHu   Dziwne że nagle jaskiniowiec polujący tylko na z...   01.12.2012 - 12:19
- - Zielarz Gajowy   Pieczęcie sumeryjskie ukazują fajnie przybyszy z...   01.12.2012 - 12:24
- - Deltarates   A czy Wy, w ogóle wiecie, że te kamienie mogą z...   01.12.2012 - 13:00
- - Pavveł   Tak, kamienie mogą zabijać ludzi lub ich trwale ...   01.12.2012 - 15:34
- - Jarzyn44   Temat jest bardzo ciekawy, aczkolwiek wątpie by b...   01.12.2012 - 15:50
|- - Deltarates   CYTAT(Jarzyn44 @ 01.12.2012 - 15:50)...   01.12.2012 - 18:42
- - Jarzyn44   A to ciekawe, bo przy Krakowie są aż 2 miejsca, ...   01.12.2012 - 18:51
- - Foks   Jak byłem w Kudowie Zdroju niedaleko było jakie�...   01.12.2012 - 18:55
|- - GoodBoy   Głupoty... Ciężko nie mieszkać w pobliżu tych...   01.12.2012 - 19:11
- - Jarzyn44   Też byłem kiedyś gdzieś w Bieszczadach, nad rz...   01.12.2012 - 20:03
- - fragles   Kiedyś czytałem jakiś artykuł o miejscach mocy...   01.12.2012 - 20:10
- - Jarzyn44   EUREKA ! Łącząc cztery otrzymamy czworokąt...   01.12.2012 - 20:21
- - sunstone   od kąd pamiętam moje śnienie, przebywam w swoim...   01.12.2012 - 21:06
- - Jarzyn44   To ciekawe. A czy Wy też doświadczacie czasem ja...   01.12.2012 - 21:20
- - Zielarz Gajowy   Ja będąc na Raduni w Masywie Ślęży zawsze czu...   02.12.2012 - 09:53
- - Deltarates   Tak poza konkursem (tematem). Gdyby ktoś z Was by...   02.12.2012 - 14:59
- - deiw   Hmm, po wizycie w kręgach kamiennych nie odczułe...   02.12.2012 - 18:18
2 Stron V   1 2 >

Go to the top of the page
Start new topic