|
|
05.12.2012 - 21:04
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Mam do Was, forumowiczów jedno krótkiem pytanie.
Czy ktoś z Was w podróżach astralnych spotkał się z nazwą/miejscem/imieniem "belaton/bellaton"?jeśli nie, to czy mógłby spróbować dowiedzieć się czegokolwiek na ten temat? A właśnie jeszcze drugie pytanie :) (ale ze mnie kłamczuch:)). Czy ktoś potrafi powiedzieć cokolwiek nt miasta Niniva? Czy usłyszał coś o nim w podróżach astralnych? Bardzo dziękuję za ewentualne zainteresowanie i próby odpowiedzi. Pozdrawiam. |
|
|
|
![]() |
05.12.2012 - 21:37
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Może się zdarzyć że nazwy które się wyśnią są elementem z twojego otoczenia.
Jednego razu śniłem o miejscowości Kelmar, dopiero gdy rano zobaczyłem że zaparzam herbatę Celmar uświadomiłem sobie że mój umysł wykorzystał to we śnie. mogłeś zobaczyć w ciągu dnia Bielton betoniare, nawet się niespodziewamy ile przeoczonych faktów rejestruje mózg. Co nieznaczy że nie śniłeś w tych miejscach. Podpieram się tylko swoim przykładem. pozdrawiam. |
|
|
|
05.12.2012 - 21:46
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Może się zdarzyć że nazwy które się wyśnią są elementem z twojego otoczenia. Jednego razu śniłem o miejscowości Kelmar, dopiero gdy rano zobaczyłem że zaparzam herbatę Celmar uświadomiłem sobie że mój umysł wykorzystał to we śnie. mogłeś zobaczyć w ciągu dnia Bielton betoniare, nawet się niespodziewamy ile przeoczonych faktów rejestruje mózg. Co nieznaczy że nie śniłeś w tych miejscach. Podpieram się tylko swoim przykładem. pozdrawiam. Zdaję sobie sprawę z tego typu kwestii. Ogólnie nie wychodzę z ciała, jednak uważam, że w snach dostaję dużo różnego rodzaju znaków (tzn. dostawałem jakiś czas temu, bo od kilku miesięcy zmienił mi się trochę tryb życia, nie angażuję się już w próby wychodzenia, rejestrowania snów i wszystko, co wcześniej osiągnąłem gdzieś umknęło). Uważam, że z dużą łatwością i przeczuciem potrafię wybrać sny czy elementy snu, które są myślową papką oraz te, które faktycznie coś mają mi powiedzieć lub są w jakimś stopniu. Z Ninivą i Belatonem było po prostu tak, że budzę się ze snu, nic nie pamiętając. Ciężko oddycham, mam myśli, jakbym zapamiętał numery w totka i że muszę zapamiętać te słowa. Uczucie naprawdę nie do opisania, ale pewnie niejeden z Was miał taką sytuację. Raz to była Niniva i raz Bellaton. niestety o Ninivie wiem tyle co z netu, ale może ktoś się spotkał z jakąś astralną informacją na jej temat. Bellaton, nie mam pojęcia nawet co to jest, bo w Google nic nie ma o tym. Ogólnie uznałem, że Niniva może dotyczyć jakiegoś poprzedniego wcielenia, natomiast z Belatonem nie chcę nic sugerować, aby ktoś kto ewentualnie spotkał się z tą nazwą, miał nieskażone sugestiamii myśli. Pozdrawiam. |
|
|
|
05.12.2012 - 21:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zdaję sobie sprawę z tego typu kwestii. Ogólnie nie wychodzę z ciała, jednak uważam, że w snach dostaję dużo różnego rodzaju znaków (tzn. dostawałem jakiś czas temu, bo od kilku miesięcy zmienił mi się trochę tryb życia, nie angażuję się już w próby wychodzenia, rejestrowania snów i wszystko, co wcześniej osiągnąłem gdzieś umknęło). Uważam, że z dużą łatwością i przeczuciem potrafię wybrać sny czy elementy snu, które są myślową papką oraz te, które faktycznie coś mają mi powiedzieć lub są w jakimś stopniu. Z Ninivą i Belatonem było po prostu tak, że budzę się ze snu, nic nie pamiętając. Ciężko oddycham, mam myśli, jakbym zapamiętał numery w totka i że muszę zapamiętać te słowa. Uczucie naprawdę nie do opisania, ale pewnie niejeden z Was miał taką sytuację. Raz to była Niniva i raz Bellaton. niestety o Ninivie wiem tyle co z netu, ale może ktoś się spotkał z jakąś astralną informacją na jej temat. Bellaton, nie mam pojęcia nawet co to jest, bo w Google nic nie ma o tym. Ogólnie uznałem, że Niniva może dotyczyć jakiegoś poprzedniego wcielenia, natomiast z Belatonem nie chcę nic sugerować, aby ktoś kto ewentualnie spotkał się z tą nazwą, miał nieskażone sugestiamii myśli. Pozdrawiam. 'Pianka do włosów Wellaton. Podobne? |
|
|
|
Echelon Bellaton/belaton 05.12.2012 - 21:04
Zielarz Gajowy Podróżniczka wikipedia o mieście pisze tak:
ht... 05.12.2012 - 21:08
Amras84 Niniwa wiadomo. Bellaton\Belaton... Hmmm... c... 06.12.2012 - 08:40
Echelon CYTAT(zupełniezielony @ 05.12.2012 - 21... 07.12.2012 - 00:20
sunstone Może odkrywasz miejsca w których kiedyÅ› żyÅ‚eÅ... 07.12.2012 - 01:44
Echelon CYTAT(sunstone @ 07.12.2012 - 01:44)... 07.12.2012 - 07:14
sunstone jak nie czytałeś, to polecam, szczególnie ... 07.12.2012 - 08:47![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |