|
To po kolei. Foks, nie wiem skąd masz tę kulę ale możesz zacząć na niej zarabiać ;) Twistoid, ja wiem że jestem wyjątkowy :D Akurat w to nie wątpię :D Ale Ty też jesteś wyjątkowy ;) Zielarz do Ciebie mogę wpaść na browara :P A z tym skanerem to szkoda zachodu. Prościej będzie jak Ci fotę pośle :D Messanger nie sądzę by jedynym zdolniachą na tym forum był Darek, ale informacje od Niego, nawet te pod kątem Jego obecnego sposobu postrzegania, mogłyby się okazać dla mnie cenne. Ja nie neguję. Ja filtruję i wyciągam wnioski. Sunstone dzięki Ci wielkie za linka, co prawda postrzeganie aury już kiedyś probowałem opanować, ale brakło zapału. Problem w tym że teraz zależy mi trochę na czasie. Ale z linka skorzystam napewno ;)
Wracając do tematu (w końcu głupio spamować we własnym temacie): Nie chodzi mi o potwierdzanie mojej wyjatkowości, nie chodzi mi o to by mi ktoś podał numery w totka lub przepis na szcześliwe życie. Wreszcie nie chodzi mi też o przepowiedzenie mojej przyszłości lub próbę dojrzenia jakiego koloru slipy noszę. Nie powiem jednak czego dokładnie chcę się dowiedzieć by nie ukierunkowywać potencjalnych spostrzeżeń, sam zresztą nie mam do końca sprecyzowanych oczekiwań. Jeśli znajdzie się jednak ktoś chętny to temat aktualny.
|