oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nowa, Lepsza, Szybsza I Bezpieczniejsza metoda na OOBE, Nowa, Lepsza, Szybsza I Bezpieczniejsza metoda na OOBE
Deltarates
post 07.12.2012 - 15:06
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Propozycja eksperymentu, dla użytkowników strony oobe.pl: Nowa, lepsza, szybsza i bezpieczniejsza metoda na osiąganie stanu OOBE, która na dodatek jest zawsze niezawodna. Gwarantując pełną eksterioryzacje o dowolnej porze dnia.
[Jak nie lubisz czytać obszernych tekstów, to skorzystaj z Ivonki: http://www.ivona.com/pl/nagrania/ ]

Drodzy Bracia i Siostry, wspólni w wierze.
Prowadząc intensywne, wielomiesięczne, badania na tzw. obenautyką, doszedłem do jakże konstruktywnych wniosków, a nie kiedy tylko do hipotez, które trzeba potwierdzić albo obalić. I z tą właśnie propozycją, zwracam się do Was drodzy użytkownicy. W niniejszym tekście, dokładnie opiszę, jak w szybki i zawsze niezawodny sposób, osiągnąć eksterioryzację. Przy praktycznie znikomym koszcie finansowym. A także nie zabierając nam zbytnio dużo czasu. Co z pewnością jest lepszą propozycją, niż metoda „4+1”, która nie przynosi żadnych efektów. Co najwyżej frustracje z powodu niewyspania. Waszym zadaniem będzie jedynie ocenić skuteczność tejże metody, i swoją ocenę przedstawić w komentarzach na fejsie, albo na forum. Oczywiście wzięcie udziału w tym eksperymencie jest dla Was, OBLIGATORYJNE (obowiązkowe). Gdyż nauka musi się rozwijać, poprzez prowadzenie badań. A żeby prowadzić badania, trzeba mieć (bez urazy) „króliczki doświadczalne”. I wy nimi będziecie. Oczywiście dla obopólnych korzyści. Bo przecież sam stan OOBE, jest bardzo przyjemny.

Moja własna metoda na osiąganie pełnej eksterioryzacji, opiera się na teorii sieci geomancyjnych. A więc wiąże się z miejscami mocy. Swoją instrukcję, podzielę na dwie fazy.

Aby wyjść z ciała, osiągając stan OOBE należy:

Faza pierwsza:
Udać się do najbliższego przecięcia siatki geomancyjnej - miejsca mocy. Dokładne lokalizacje zaznaczyłem w galerii na fejsie. http://www.facebook.com/UFOPolska/photos_stream Następnie w miejscu tym, musimy dotknąć gołą dłonią kamień. Najczęściej jest to fragment kręgów kamiennych (cmentarzyska pogańskie), lub duży głaz narzutowy (wapienny), często nazywanymi diablimi lub anielskimi kamieniami. Przy czym musimy to zrobić w bezksiężycową noc, czyli w nów księżyca. Albo między zachodem słońca a wschodem księżyca, lub między zachodem księżyca a wschodem słońca. W każdym bądź razie niebo musi być gwieździste, w momencie kiedy dotkniemy głaz. Czym dłużej nocą, będziemy przebywać w miejscu mocy, tym lepiej dla nas.

Faza druga:
Aby przejść do fazy drugiej, musimy spełniać dwa warunki: Po pierwsze musimy wykonać fazę drugą w ciągu trzech dni od momentu fazy pierwszej, czyli dotknięcia kamienia. Po drugie, wykonując fazę drugą, nie możemy znajdować się dalej niż w promieniu dwustu kilometrów od miejsca mocy do którego się udaliśmy w fazie pierwszej.
Jeśli mieszkamy blisko miejsca mocy, lub gdzieś tam wynajmujemy pokój, to problem mamy z głowy. Możemy zabrać się za wejście w trans. Na początku pomieszczenie/pokój w którym chcemy wyjść z ciała, powinniśmy porządnie przewietrzyć. Wystarczy na 10 minut otworzyć okna, zrobić przeciąg, aby wpuścić świeże powietrze. Gdy przewietrzymy pomieszczenie, zamykamy wszystkie okna, drzwi. Albowiem teraz musimy dobrze ogrzać nasz pokój, aby było nam ciepło i komfortowo.
Uprzednio przygotuj sobie: łóżko, koc, kołdrę, komputer z głośnikami do odtwarzania muzyki, oraz półlitrowy napój energetyczny - najlepiej Red Bull ciemnoniebieski (zawierający duże ilości cukru).
W tym momencie wypij w całości półlitrową puszkę napoju energetycznego. Pamiętaj, że musi minąć 30 min od wypicia do wejścia w trans. Tak aby zwiększyć drastycznie, poziom cukru we krwi. Po czym włącz odtwarzanie dźwięku planety Jowisz, nagranej przez sondę kosmiczną VOYAGER. Brzmi to śmiesznie. Ale wg mojej opinii ten dźwięk najszybciej wywołuje tzw. wibracje przycielesne. Dźwięk jako plik do odtwarzania, możesz ściągnąć stąd http://youtu.be/e3fqE01YYWs . Natomiast jako odtwarzacz pliku, najlepiej użyć program Windows Media Player. Nagranie trwa ok. 10 minut. W ustawieniach odtwarzacza, musimy włączyć zapętlenie odtwarzania, w WMP klikając na symbol koła, na dole po lewej stronie. Tak aby program odtwarzał ten sam plik od razu po zakończeniu nagrania. Dodatkowo ustaw głośniki twojego komputera na 70 - 80% ich mocy, w prawym dolnym rogu systemu Windows.
Jeśli z jakiś przyczyn, nie możesz odtwarzać tego dźwięku, nie masz komputera, itd. Wówczas skorzystaj z innego, bardziej naturalnego, dźwięku. A jest nim po prostu biały szum. Weźmy stare radio. Włączmy je. I gałką do dostrajania częstotliwości radiowych, zjedzmy na częstotliwość na której nie nadaje żadna stacja radiowa. W ten oto sposób usłyszymy tzw. „biały szum”.
Gdy już dźwięk mamy gotowy. Kładziemy się do naszego łóżeczka. Otulamy się kocem.
I zaczynamy proces oddychania holotropowego. Co to jest oddychanie holotropowe? Jest to technika oddychania, mająca na celu zmniejszyć poziom dwutlenku węgla w naszej krwiobiegu, poprzez intensywną wentylację. W pozycji leżącej, mając rozluźnione mięśnie, oddychamy przeponą przez usta (nie nosem). Wykonując zawsze pełny wdech powietrza i wydech. W możliwiej jak najszybszym tempie. Po prostu oddychamy szybko. Tak szybko jak potrafimy. Starając się przy tym nabierać jak najwięcej powietrza.
I w ten właśnie sposób oddychamy, tak długo aż poczujemy kujący ból w głowie. Lub poczujemy silne zmęczenie. Wiemy, że nie damy radę, dalej tak oddychać.
W tym momencie, nie ruszając się, leżąc na łóżku pod kocem i słuchając dźwięku szumu, zamykamy oczy. Oddychamy już normalnie, tak jak nam wygodnie. W pełni się rozluźniamy.
Właśnie w tym momencie jest najgorszy etap. Bo musimy sobie stworzyć wizualizację. Najlepiej bardzo intensywnie wyobrazić sobie, że nie jesteśmy w swoim pokoju. Tylko unosimy w powietrzu nad swoim osiedlem / wioską i zaczynamy latać. Coraz szybciej i szybciej. Jak gdyby coś nas w powietrzu goniło. Wykonujemy gwałtowne zwroty i zakręty. Byleby tylko zapomnieć, że nasze ciało fizyczne leży na łóżku w naszym pokoju. Staramy się mocno wyrwać z niego. W tej chwili powinniśmy poczuć silne wibracje naszego ciała. Jeśli je poczujemy tzn. że efekt pożądany został osiągnięty. I możemy zakończyć fazę drugą.

To jak wykorzystać wibracje do osiągnięcia OOBE. To już każdy z Was wie. Wystarczy, że te właśnie wibracje utrzymamy jak najdłużej. A że nie jest to przyjemne uczucie. Powinniśmy jednocześnie wyzbyć się strachu.

Mi głównie chodzi oto, czy każdy z Was, wykonując te ćwiczenie, poczuł wibracje przycielesne??? Dlatego wypróbujcie tę metodę. A efekty opiszcie w komentarzach.
Za co z góry dziękuję!
Deltarates
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Asterion
post 07.12.2012 - 17:00
Post #2

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Śmiać mi się chcę naprawdę gdy widzę te wszystkie "udziwnienia". Ludzie na tym forum wychodzą z ciała bez "miejsc mocy", ludziom którzy umierają w różnych zakątkach świata i przenoszą się do takiego czy innego astrala też nie potrzeba żadnych "diabelskich kamieni". A napój energetyczny jak sama nazwa wskazuje ROZBUDZA --> CIAŁO.. najpierw każesz wlać sobie do organizmu jak najwięcej cukru, kofeiny oraz chemii, a potem opanować się i wizualizować i zapomnieć o ciele które po energy drinku całe chodzi?? Fruwać to ja wtedy mogę ale po domu szukając zajęcia a nie w astralu ;)

Jestem otwarty na sprawdzanie różnych sposobów osiągania OOBE ale wybacz - z twojej "metody" nie skorzystam.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
- Deltarates   Nowa, Lepsza, Szybsza I Bezpieczniejsza metoda na OOBE   07.12.2012 - 15:06
- - twistoid   Przecież niedawno pisałeś żeby Cię wyciągali...   07.12.2012 - 15:18
|- - Deltarates   CYTAT(twistoid @ 07.12.2012 - 15:18)...   07.12.2012 - 15:25
- - twistoid   Ogarnij się nie inwestuj energii w film w głowie...   07.12.2012 - 15:25
|- - Deltarates   CYTAT(twistoid @ 07.12.2012 - 15:25)...   07.12.2012 - 15:34
- - ldkiler   Bezpieczniejsze? W jakim sensie? Możesz wytłumac...   07.12.2012 - 15:37
- - twistoid   Tą metodą która opisałeś szybciej da się nab...   07.12.2012 - 15:37
- - Zachariasz Lubowiecki   Metoda wydaje mi się wydumana za bardzo, poza tym...   07.12.2012 - 15:49
- - serafis   Deltarates mógłbyś wrzucić fotkę na darmowy h...   07.12.2012 - 16:07
|- - Deltarates   CYTAT(serafis @ 07.12.2012 - 16:07) ...   07.12.2012 - 17:03
- - Asterion   Śmiać mi się chcę naprawdę gdy widzę te wszy...   07.12.2012 - 17:00
|- - Deltarates   CYTAT(Asterion @ 07.12.2012 - 17:00)...   07.12.2012 - 17:23
|- - stray.ghost   CYTAT(Deltarates @ 07.12.2012 - 15:0...   07.12.2012 - 17:38
- - Messanger   Wiem coś o tej technice !!! Naprawdę...   07.12.2012 - 17:22
- - Shizmo   CYTAT(Deltarates @ 07.12.2012 - 15:2...   07.12.2012 - 17:24
- - Messanger   Daj spokój. Ja Ci wierzę... ... bo twój autory...   07.12.2012 - 17:26
|- - Deltarates   CYTAT(Messanger @ 07.12.2012 - 17:26...   07.12.2012 - 17:59
|- - stray.ghost   CYTAT(Deltarates @ 07.12.2012 - 17:5...   07.12.2012 - 18:11
- - Arhe   Stary spokój to Siła...Za bardzo się przejmujes...   07.12.2012 - 18:57
- - Dagon   Ja niestety jestem po ogólniaku, więc raczej nie...   07.12.2012 - 19:24
10 Stron V   1 2 3 > » 

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park