CYTAT(Pavveł @ 07.12.2012 - 13:56)

a czy ja również mogę prosić o linki? :)
choć teraz nie mam za bardzo czasu przeczytać o tym, ale tematy wydaje się być interesujący i być może kiedyś do tego zajrzę...
To takie małe kompendium, dosyć sporo aby nakreślić już jakąś histoie.
Ogólnie to zgodnie z tym przekazem Arianie-Słowianie są zrodzonymi dziećmi z bogów(kosmitów) którzy tworzyli na Ziemi (Midgard) cywilizacje (115 000lat temu?), słowianie pochodzą z linii Pieruna, a inni/część ludzi jest klonami stworzonymi przez inną, niskowibracyjną cywilizację która pojawiła się jakieś 5000lat temu (gady/raptyle/annunaki?)- z tego co rozumiem, to np. Żydzi są takimi klonami.
http://treborok.wordpress.com/slowianszczyzna/ogólne podoba mi sie ta teoria, ale raczej trudno o twarde dowody tzw. naukowe, po pierwsze ze względu na bardzo dawne dzieje, po drugie niszczenie przez klony dowodów starej cywilizacji i zakłamywanie i manipulację.
Coś na rzeczy musi być,bo jest jeszcze Sitchin z historią Annunaki (to wg mnie ta historia klonów/niewolników ), ale o wczesniejszych cywilizacjach nie pisze raczej.
Wg innego badacza jakoś skorelowanego z teoriami Sitchina ale kopiącego głębiej, najpierw pojawili się "terraformersi" dla których nie istnieje czas, a potem nadchodzą "siewcy życia" i tu chyba można podłączyć Ariano-Słowian (przodków) z których później wywodzi się zarówno cywilizacja Hindusów i Egipt.
"Słowiano Aryjczycy posiadali światopogląd, który powstał w oparciu o wiedzę Aryjskich Wed, które mówią, że urodzili się (nie stworzono ich) z bogów przybyłych na tą planetę z Plejad, Wielkiej Niedźwiedzicy i Małej Niedźwiedzicy(Ursa Major i Ursa Minor). Taki światopogląd można w skrócie nazwać GENOTEIZMEM, gdzie dziedziczna genealogia ludzkiego DNA linii rodowych kontynuacji pochodzi z odległych gwiazd które żywo opisano we wszystkich Vedach … (człowiek liczy 1.500.000.000(miliarda) lat). Afro-Semicki światopogląd składa się z ideologicznych wierzeń w kreacjonizm (Tora, Biblia, Koran) i świeckie ideologie jak Ewolucja (Darwinizm) i interwencjonizm (Homo sapiens zmiana DNA/klonowanie przez linię rodową Saurian(Jaszczury)"
Wedy i ludzkie DNA, Arkaim - Kolebka Aryjskiej CywilizacjiMyślę, że wszystkie wątki warto badać :)
Biorać pod uwagę ogrom nawet tylko materialnego kosmos naszej galaktyki, jest to dość prawdopodobne