Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Przesłanie Lewiatana Po Zastosowaniu Metody Delty.
Messanger
post 07.12.2012 - 21:06
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8755

Witajcie. Postanowiłem wypróbować metodę przedstawioną Nam Bracia, przez naszego myśliciela i nauczyciela (Niech Bóg ma go w swojej opiece) Deltaratesa. To naprawdę działa. Naprawdę, otrzymałem podczas tak wywołanago OOBE niezwykle jasny przekaz. Muszę się nim z wami podzielić:

"Znalazłem się nagle w sklepie pełnym ReddBulli. Całe półki, całe segmenty ReddBulli. A ja czegoś szukałem. I usłyszałem głos mówiący z nieba: "Znajdź półlitrowa puszkę ReddBulla a poznasz prawdę." I przemierzałem sklep wzdłuż i wszerz, a takiej puszki nie było. Zadarłem więc głowę ku niebu i wołam: "Panie, nie ma Go!"

I na to odezwała się pierwsza trąba Sądu Ostatecznego. I rozstąpiła się podłoga sklepu, a z czeluści piwnicy wyłonił się On - Lewiatan. Lewiatan miał 2,5 metra wzrostu (z ogonem 3,5), zęby żarłacza białego, trąbę słonia i kończyny skorpiona. I przeraziłem się, bo wiedziałem, żem bluźnił przeciw słowu Piotra Skały i szydziłem z jego przepowiedni.

I oto odezwał się Lewiatan: "Niechaj ucho twoje słucha, niechaj oczy twe patrzą, bo dwa razy tego gówna prawił nie będę. Co się ma stać u kresu czasów zapisane jest w pradawnej Księdze Telekomunikacyjnej, którą spisała Nierządnica imieniem Akasza. Ale część z niej zgubiłem, gdy goniłem pewnego pseudosatanistę uciekającego na rowerze. A imię jego było Ogrodnik i strzelał do mnie strzałami z bukszpanu. Tak więc zgubiłem kilka kartek z pradawnej Księgi i musisz mi pomóc je odnaleźć, inaczej cała Apokalipsa się spier.. papier."

Stał nade mnią gigantyczny potwór, więc co miałem odpowiedzieć? Powiedziałem: "Jasne, gdzie są te kartki?" "U Poncjusza Romanusa Piłatusa je znajdziesz." - odpowiedział Lewiatan.

Tak więc... aby się dostać do owego słynnego metalowca PRP (skrót), łyknąłem sobie kilka mniejszych ReddBulli i ruszyłem w drogę lecąc (bo to było OOBE przecież).

W Patayyi, mieście zwanym Nową Sodomą, znalazłem metalowca Poncjusza. Miał on na szyi krzyż odwrócony (potem się dowiedziałem, że podpierniczył go Natankowi) i garść gwoździ w kieszeni. Poncjusz Romanus Piłatus wyznawał nową wiarę pokazywania całemu światu gołych czterech liter. Nic dziwnego, wszak jego mistrzem był sam Angus Młody, jeden z pradawnch królów Rock'n'Rolla (takie starożytne królestwo w pobliżu Uzbekistanu).

PRP dokładnie wiedział, po co przybyłem. Podobno kilka tysięcy lat temu objawił mu to pewien prorok imieniem Hamburger (czy jakoś tak). I spojrzałem na kartki z owej Ksiegi, a napisane było:

"I każdy mąż legnie z każdą kobietą. I każda kobieta legnie z każdym menszczyzną. I będzie grzech i zepsucie na całej Ziemi. I spojrzy Bóg na Ziemię i rzeknie: "No to się k...a porobiło. Potopu mam już nie robić, ale już ja ich ustawię tą burzą słoneczną. I będzie głód i trzęsienia ziemi (tak jak w 2012) i se przypomną durne panoczki, kto ich kurcze stworzył." I posłał Bóg czterech Dżokejów (jeden był Ghost Rider), aby puścili ludzkość z dymem. A wydarzy się to roku pańskiego (i tutaj była plama atramentu)."

Więc czuwajcie, bo nie znacie dnia ani godziny, kiedy nastąpi dzień Gniewu Bożego.

Amen."
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zielarz Gajowy
post 07.12.2012 - 22:06
Post #2

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 7816

Wybacz pseudosatanisto, ale po przeczytaniu czuję się jak po sylwestrze i rozkoszuję się bombą!

Twist napisał mega posta, ale nawet do niego trudno mi się odnieść. Oczopląs konkretny albo to już wpływ zbliżającego się Lewiatana. Ponoć jest już blisko Neptuna, którego chce wciągnąć do gry i razem nas tu będą jeść. Jeden po drugim. Kończyna po kończynie aż skończą ucztę i nastanie nowy ład a Ziemia zmieni nazwę na 1000 lat na Bezludzie. Nazwa ta przypadnie do gustu jednak Belzebubowi i razem z Sosną Górską spłodzą następców Lewiata, który zdechł po zjedzeniu Zielarza, który jako ostatni z żywych zjadł wcześniej dwieście muchomorów a jad ten oto zatruł potwora, który pękł od tysięcy wzdęć...
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- Messanger   Przesłanie Lewiatana Po Zastosowaniu Metody Delty.   07.12.2012 - 21:06
- - serafis   O dzięki Ci Mesendżeru za tą nowinę! Niech...   07.12.2012 - 21:07
- - twistoid   jajebe   07.12.2012 - 21:09
- - fragles   Redbull doda Ci skrzydeł ...   07.12.2012 - 21:14
- - Messanger   Co, tak niewielu się spodobało? Nic, praktycznie...   07.12.2012 - 21:50
- - Deimond   I ja śpieszę przedziwną hitoryję wam donieść...   07.12.2012 - 21:55
- - set.h   Chwała niech będzie Panu na wysokościach za tak...   07.12.2012 - 22:04
- - masa   Fajne;]   07.12.2012 - 22:12
- - Krisss   Super Messanger !!! Star Wars przy tym...   07.12.2012 - 22:25
|- - Messanger   CYTAT(Krisss @ 07.12.2012 - 22:25) S...   08.12.2012 - 16:34
- - Dagon   RE: Przesłanie Lewiatana Po Zastosowaniu Metody Delty.   08.12.2012 - 00:36
|- - Polybius   CYTAT(Dagon @ 08.12.2012 - 00:36) ...   08.12.2012 - 03:06
- - Zielarz Gajowy   Możliwe, albo Pani ma domowy wybór opłatków i ...   08.12.2012 - 07:40
- - zupełniezielony   Strzeżcie się bracia i siostry! Albowiem prz...   08.12.2012 - 10:02
- - Krisss   Pomysl z filmikiem doskonaly ! Faceci z YouTub...   08.12.2012 - 19:17
- - Zielarz Gajowy   No tak, ale Bóg odnosił do do czasów kiedy kani...   08.12.2012 - 19:22
|- - Krisss   CYTAT(Zielarz Gajowy @ 08.12.2012 - 19...   08.12.2012 - 20:22
- - Zielarz Gajowy   Nie..podpuszczali ją, aby pobiegała trochę dla ...   08.12.2012 - 20:28
- - MadziaKK   ciekawe jak to wydalo jak sie kobiety dzieiyl mens...   08.12.2012 - 21:16
3 Stron V   1 2 3 >

Go to the top of the page
Start new topic