oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Niechciane Wibracje.
miczun
post 09.12.2012 - 08:07
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Dobra. Zacznę może od tego że jakiś czas temu bardzo chciałem uzyskać OOBE. Spisywałem sny itd. aż pewnej nocy dostałem to czego chciałem. To znaczy, nie do końca, bo czułem silne wibracje tylko że automatycznie próbowałem uniknąć wyjścia wiercąc się na każde strony i to miało miejsce kilka razy.
Później zrobiłem sobie przerwe. Dosyć długą przerwe, stwierdziłem że jest mi to niepotrzebne.
Do dzisiejszej nocy, kiedy wieczorem powiedziałem sobie że spróbuję. Poszedłem normalnie spać, już nawet nie myśląc o OOBE. Przebudziłem się o 5.30. Poczym odrazu chciałem kontynuować sen. I się zaczeło!
Zobaczyłem jakąs postać nad moim łóżkiem, wyciągnąłem do niej ręke a ona mnie złapała i pociągneła w swoim kierunku (czułem dotyk) Najwidoczniej nie wyszedłem, bo nadal sie przebudzałem i chciałem dalej spać. Więc zamknąłem oczy i znowu to samo! Nadal wibracje, wierce sie w każde strony, aby tego uniknąć. Wibracje przeszły więc znowu zamnknąłem oczy. I co? Wibracje, automatycznie mnie ogarnął tak jakby stach więc próbuję wstać. Zataczam się po łóżku jak opętany (okropnie zmęczony) zaczynam krzyczeć, drzeć się, śpiewać i nie słysze swojego głosu. Nie wiedziałem co jest grane. Tak jakbym coś mówił, ale nic nie słychać. Sytuacja powtarzała się jeszcze kilka razy. Szedłem spać i włączały się wibracje.
Z łóżka wstałem o 7.10. Niesamowicie zmęczony jakbym w ogóle nie spał. Powiedziałem sobie że odpuszcze sobie sen.
I teraz do was piszę. Aktualnie jest godzina 7.58. Przedtem miałem podobnie, wibracje przychodziły automatycznie, kiedy tylko zapragnąłem doświadczyć OOBE. Tylko że potem kiedy odpuszczałem one nadal przychodziły. Jakaś rada. Czy to w ogóle może mnie doprowadzić do OOBE? Czy to może jakieś skutki uboczne oglądania dziwnych programów spiskowych po których moja wyobraźnia działa tak intesywnie że doswiadczam takich rzeczy?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Jarzyn44
post 09.12.2012 - 19:37
Post #2

Dusza Towarzystwa

To staraj się wychodzić nad wczesnym rankiem, wraz ze wschodem Słońca :)

+Quote Post
miczun
post 09.12.2012 - 21:42
Post #3

Znajomy Rodziny

Dobra, dobra. Ale co z tym samoczynnym pojawianiem się wibracji?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park