CYTAT(kamglow @ 01.08.2007 - 22:34)

MJ zamula człowieka. Robi z niego jarzyne - patrz avatar. Nie pal za duzo bo będziesz przygłupem jak mój kolega patryk.
ojoj
nie tego dotyczyło moje pytanie, będzie riposta
pale od 7 lat, czyli odkąd skończyłem 13...
zdałem maturę, zdałem szkołę tj. technikum elektroniczne, jeśli myślisz że MJ ogłupia to się mylisz, mialem w klasie kolegow ktorzy nie palili i niezdali, to że ktoś inaczej patrzy na świat nie znaczy że jest przygłupem, choć i tacy się trafiają, żeby było śmieszniej to przez 4 lata tego technikum paliłem w szkole codziennie po kilka skrętow i pomimo tego tzw. kujony ktore siedziały cały czas w ławce nie chodziły na wagary i słuchały pani/pana nie miały ze mną szans w jakiejkolwiek rozprawie nt. czegokolwiek czego w owej szkole uczono, a było tego trochę, i nie wyjeżdzaj mi tu zaraz z tym że technikum to szkoła dla debili, dla debili są stereotypy, jak np. to że mj robi z ludzi jażyny.... sorki za offtop ale to moj pierwszy post na tym forum i zdenerwowało mnie to że na każdym muszę się urzerać z tym samym podejściem do sprawy
CYTAT
Jak sie ma MJ w obe? nie wiem. Ktoś pisał na czacie że gożej jest mu wychodzic z ciała przy MJ.
dzieki, tego mi bylo trzeba, tera bedzie miesiac STOP