oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jak Zapanować Nad Oobe ?
Kamila.
post 15.12.2012 - 13:45
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Cześć.
Od dawna mam oobe. Nigdy nie uczyłam się żadnych technik i niestety nie umiem nad tym zapanować... To robi się już męczące, ponieważ ostatnio mam dość nieprzyjemne doświadczenia. "Wychodzę" prawie codziennie i zazwyczaj czuję jakbym leciała z bardzo dużą prędkością lub jakby mną rzucało we wszystkie strony. Dziwne sie to zrobiło z lekka. Nawet nie jestem pewna czy jest to oobe, bo zawsze było dość miłe ;) Moze jakieś zaburzenia?
Z góry dzięki za odpowiedzi ;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Kamila.
post 16.12.2012 - 13:47
Post #2

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Jak mnie "rzuca" czuję się bezsilna jakbym nie miała w ogóle nad sobą władzy. Jakby to zależało od kogoś z zewnątrz. Możliwe, że jest to wymieszane ze snem. Kiedys mi sie wydawało, że jakiś facet mną kieruruje i mną "rzuca". Widziałam bardzo dokłądnie jego twarz ale nigdy go nie spotkałam. Śmiał sie, że jestem bezsilna.
Kilka razy miałam złudzenie że lecę z bardzo duża prędkościa ze nawet nie zwracam uwagi na otoczenie. Nie chcę ale lecę i wiatr uderza mi w twarz. Próbuję zaslonić ją ale za bardzo sie nie da. Pozniej czułam jakbym dotknęła głową w zimną ścianę, a nastepnie jakbym leżała na łóżku tak że juz prawie spadałam i dotykałąm ręką podłogi. Jeszcze nigdy nie bylo mi tak ciężko się wybudzić... Jak sie obudzilam bylam w idealnej pozycji jak sprzed "wyjścia".

Kiedyś było miło bo latałam sobie np po domu, patrzylam na otwarty zeszyt albo podróżowałam do Włoch. We Włoszech chcialam zaczepic przechodniów ale nikt mi nie odpowiadal i pozniej pomyslalam, ze mnie nie widzą.
Jakoś mi sie ostatnio nie chce wierzyć troche w oobe, ale to takie strasznie dziwne uczucie jakby sie ode mnie cos odrywało... Coś bardzo znaczacego.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park