oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jakie Znacie Sposoby Na Oszustwa W Astralu...
Foks
post 19.12.2012 - 21:03
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam!!mam pytanie jak poradzić sobie z oszustami w astralu, ostatnio miałem nadzieje że spotkałem pewną staruszkę którą pierwszego wyjscia widziałem...Wyskoczyłem z okna jak to zawsze u mnie bywa i widziałem ja siedzącą pod drzewem spytałem -kim jesteś. Ona na to: - jestem twoją miłością z dawnego życia. I już mi sie mordeczka śmiałą jak coś wykminiłem że chyba ktoś przybrał jej postać...złapała mnie ręką która się rozciągała, próbowałem ją bić ale twarz sie zniekształcała, więc zacząłem się śmiać i odmawiałem później modlitwe do Aniła stróża ( o dziwo pomogło ) przyleciał jakiś rycerz z góry z mieczem wyglądał jak ci władcy polski z obrazów historycznych złapał mnie za rękę i naciągał mnie, postanowiłem wrócić pomyślałem o ciele...

Jak wy sobie radzicie z jakimiś natrętami?? jak poznajecie że ktoś jest dobry??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Foks
post 21.12.2012 - 15:49
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Co do tego czegoś za uchem, miałem dzisiaj wypadek na kopalni i uderzyłem się a właściwie materiał transportowany spadł na mnie i mam guza za uchem....nie wiem czy to ostrzeżenie było, ale jak by człowiek wiedziałto by sobie usiadł...wole astral tam bynajmniej nic mnie nei boli...
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park