oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Życie W Swoim Wcieleniu Na Innych Planetach
spryt2345
post 24.12.2012 - 21:52
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Jak myślicie czy możliwe jest i czy ktoś miał takie doświadczenia po wyjściu z ciała wejście do swojego wcielenia zupełnie na innej planecie i kierowanie jego życiem a nawet po ponownym wyjściu dalsze kierowanie nim pozdrwiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Foks
post 26.12.2012 - 13:09
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

LD a Oobe jest po częsci podobne zależy od dostrojenia, fakt na LD ma wpływ większosc wyobrażeń myśli ale w sumie w oobe też myślimy i w zależności jak myślimy tak wszystkim kierujemy...Ja odkąd mam fajne LD-ki nie zwracam szczgólnej uwagi na wyjscie...Nie jestem zagorzałym katolikiem ale ,,Anioł Stróż'' mi pomaga to taki mój MTJ ja go tak nazywam...OOBE po przebudzeniu daje niespotykana energię jakby jakieś wewnętrzne szczęscie tym sie to różni ale problem z dostrojeniem powoduje męczarnie zwłaszcza w poukładaniu niefizycznego ciała...wtedy skupiam się na jednym przedmiocie i jakoś wszystko samo przychodzi, na przedłużenie LD mam sposób zazwyczaj są poddteksty erotyki staram się je omijać podnieta chamuje rozwój i przedłużanie bytu astralnego :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park