CYTAT(daywalker @ 22.05.2007 - 03:33)

W zasadzie to najczesciej leze na boku, i albo wstaje/wylatuje, albo probuje sie wyturlac z ciala.
Day, przeczytałem (nie pamiętam źródła teraz), że preferowana jest pozycja leżenia na plecach jeśli chodzi o osiągnięcie OOBE, a no boku najłatwiej przychodzi LD i ciężko mieć OOBE w tej pozycji. Jasne, że jest to kwestia indywidualna, bo trzeba wziąć też pod uwagę pozycję, w której zazwyczaj zasypiamy i położyć się w innej, ale również wygodnej. Ja zazwyczaj zaspypiam właśnie na boku i to dla mnie najwygodniejsza pozycja. Co możesz powiedzieć o "łatwości" uzyskania OOBE w danej pozycji?
CYTAT(daywalker @ 23.05.2007 - 01:30)

Z czasem przychodza hipnagogi, paraliz, pisk, i mozna juz wyjsc.
Dochodzimy do pisku i co dalej? Próbujemy wyjść, którymś ze znanych sposobów. I tu pytanie: pisk towarzyszy nam, do momentu aż jesteśmy poza ciałem, czy kiedy zaczynamy próby wyjścia - ustaje? Czy jeśli ustaje, tzn. że przeszła jakaś faza i wracamy do przygotowań do wyjścia?
CYTAT(daywalker @ 23.05.2007 - 01:30)

Kiedys opisze swoj sposob, ktory naprawde bardzo dobrze sie sprawdza. Ale do tego czasu, wole porobic wiecej testow, i caly proces opisac, jak najdokladniej.
Przetarłeś już własną ścieżkę, przeszła wszystkie crash testy? Jeśli już udało Ci się opisać, to chętnie skorzystam z lekcji.