CYTAT(Conchita @ 03.08.2007 - 11:15)

hehehehe śmieszny ten cały test, szczególnie ten kawałek o cesarskim cięciu czy nadpobudliwości ruchowej...
Z drugiej strony fajnie obserwować, jak mamy z dziećmi z ADHD uszczęśliwiają się myślą o dzieciach indygo, bo to w sumie i dobrze, może będą je lepiej traktować, byle nie wychować na jakiegoś "nadludzia" o wybujałym ego z misją zbawiania świata... Ale co mi do tego...
Nie wiem tylko dlaczego tak nie docenia się normalnie ludzi tylko szuka im się jakiś etykietek (złych i dobrych), no jesteś niezwykły bo jesteś indygo, czy tam z Marsa, czy tam znów upadłym aniołem, czy byłeś Napoleonem w poprzednim wcieleniu..:). Dla mnie każdy człowiek jest niezwykły, bo jest żywą czującą świadomością, co nie zmienia faktu, że niektórych wolę unikać:):):)
Z ADHD podobno sie wyrasta, a nie sądzę, żeby dzieci Indygo wyrastały "ze swej indywidualności".
Każdy człowiek jest inny ale podobno dzieci Indygo mają te cechy, które są potrzebne swiatu właśnie teraz, w tych czasach kiedy rozwój duchowy nie tylko schodzi na dalszy plan, ale czesto w ogóle sie o num nie myśli...