oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Biblioteka W Astralu
Nieaktywny
post 02.01.2013 - 11:26
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Cześć. Mam pytanie do osób doświadczających podróży mentalnych. Czy kiedykolwiek w swoich wojażach natrafiliście na miejsce, zwane BIBLIOTEKĄ? Dostałem się tam podczas swojej pierwszej podróży mentalnej ponad rok temu:

CYTAT
Po rozpoczęciu podróży zostałem przeniesiony do jakiegoś miejsca, w którym jest duża ilość książek. Przede mną leży na stole 5 woluminów oprawionych w czarne okładki z pozłacanymi przegami. (...) Odwracam się. Widzę kobietę, na oko 25-letnią, siedzącą przy biurku. (...) Pojawia się moja przewodniczka. Udziela mi wyjaśnień na temat pomieszczenia: nazywa się Biblioteką, w której znajduje się 20 000 woluminów. (...) Informuje mnie, że mogę korzystać z Biblioteki, kiedy tylko będę potrzebował.

Oto wyjątek z mojego notatnika, w którym opisałem owo miejsce. Czy jest ono moją kreacją czy też jednym z prawdziwych miejsc w astralu? Liczę na odpowiedzi.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
turysta49
post 02.01.2013 - 11:55
Post #2

Dusza Towarzystwa

Tam jest wszystko, co możesz sobie wyobrazić.
(przeczytaj bardzo uważnie to zdanie jeszcze raz)

Zadaj inne pytanie. Np. "jak w takich podróżach odróżnić fantazyjną fikcję od czegoś wiarygodnego?"

+Quote Post
Nieaktywny
post 02.01.2013 - 18:01
Post #3

Gość Rodziny
*

Notatnik

CYTAT(turysta49 @ 02.01.2013 - 11:55) *
Zadaj inne pytanie. Np. "jak w takich podróżach odróżnić fantazyjną fikcję od czegoś wiarygodnego?"

Właśnie, oto moje kolejne pytanie. Skąd mam wiedzieć, czy dane miejsce, w którym jestem to wytwór wyobraźni czy też prawdziwe miejsce w astralu?

@Kronopio, właśnie. Owa Biblioteka, w której byłem, nie ma okien ani drzwi. W moim notatniku opisałem, że dostałem się do niej przez "drzwi" na końcu ciemnego tunelu (kiedy juz się tam pojawiłem, żadnych drzwi nie było). Pomieszczenie sprawia wrażenie, jakby było pod ziemią...

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park