oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Biblioteka W Astralu
Nieaktywny
post 02.01.2013 - 11:26
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Cześć. Mam pytanie do osób doświadczających podróży mentalnych. Czy kiedykolwiek w swoich wojażach natrafiliście na miejsce, zwane BIBLIOTEKĄ? Dostałem się tam podczas swojej pierwszej podróży mentalnej ponad rok temu:

CYTAT
Po rozpoczęciu podróży zostałem przeniesiony do jakiegoś miejsca, w którym jest duża ilość książek. Przede mną leży na stole 5 woluminów oprawionych w czarne okładki z pozłacanymi przegami. (...) Odwracam się. Widzę kobietę, na oko 25-letnią, siedzącą przy biurku. (...) Pojawia się moja przewodniczka. Udziela mi wyjaśnień na temat pomieszczenia: nazywa się Biblioteką, w której znajduje się 20 000 woluminów. (...) Informuje mnie, że mogę korzystać z Biblioteki, kiedy tylko będę potrzebował.

Oto wyjątek z mojego notatnika, w którym opisałem owo miejsce. Czy jest ono moją kreacją czy też jednym z prawdziwych miejsc w astralu? Liczę na odpowiedzi.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Hydrino
post 02.01.2013 - 18:11
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Tego typu doświadczenia weryfikuje się przez partnerskie eksploracje, jak druga osoba potwierdzi miejsce gdzie zabrała ją pierwsze to znaczy że takie miejsce istnieje.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park